Μοντέρνο, bohemian ύφος με παράδοση!

Με ανάλαφρη διάθεση και bohemian αισθητική, το κατάστημα Goya Wear είναι ο νέος, αγαπημένος καλοκαιρινός μας προορισμός. Θα το βρείτε εκεί όπου χτυπά η καρδιά του καλοκαιριού, στην ανερχόμενη περιοχή της Περνέρας και της Μαρίνας Παραλιμνίου, διαθέτοντας μια εκλεκτή γκάμα από πολυτελή είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους bon vivants που θα επιλέξουν την κοσμοπολίτικη περιοχή για τις διακοπές τους.

Η ονομασία του καταστήματος, «Goya» προσδίδει ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσερό τόνο στο κατάστημα, καθώς σημαίνει φρούτο του πάθους. Η επιλογή του ονόματος όμως, έγινε από τον Ισπανό Ζωγράφο Francisco Goya, ο οποίος άλλαξε το αρχικό του επίθετο διότι οι άνθρωποι ήταν πολύ δύσκολο να το προφέρουν. Όνομα απλό, εύηχο, ευκολομνημόνευτο και μοναδικό, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο όνομα. Όνομα που έγινε συνώνυμο της πολυτελή αισθητικής του νέου Resort Wear καταστήματος. Έμπνευση για τη δημιουργία του καταστήματος, ήταν ο παππούς της ιδιοκτήτριας Νατάσας Κίργια, ο οποίος είχε μάθει την Τέχνη της Υποδηματοποιίας στην ηλικία των 13 χρόνων και την υπηρέτησε για πάνω από 60 χρόνια. Σχεδίαζε, κατασκεύαζε και επιδιόρθωνε ο ίδιος τα παπούτσια για τους κατοίκους του Παραλιμνίου, των γύρω περιοχών, καθώς και για τους επισκέπτες του νησιού από άλλες χώρες.

Το όνειρο της ήταν να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό για να τιμήσει την μνήμη του παππού της και να την κρατήσει ζωντανή, και αυτό φαίνεται μέσα από τη δημιουργική διακόσμηση του καταστήματος. Το ύφος της διακόσμησης του καταστήματος είναι σε μοντέρνο, bohemian στυλ και είναι επηρεασμένο από το παραδοσιακό επάγγελμα του σκαρπάρη, προσθέτοντας εργαλεία και σύνεργα από το ιστορικό τσαγκάρικο του παππού στο κέντρο του Παραλιμνίου.


Στόχος της ιδιοκτήτριας είναι να συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής της Περνέρας ως τουριστικό θέρετρο, κάνοντας το πρώτο βήμα και ανοίγοντας τις πόρτες του καταστήματος Goya Wear. Μέσα από την αγάπη της ιδιοκτήτριας, για τα παπούτσια και τα ρούχα από πολύ μικρή ηλικία, την ομορφιά, τον καλλωπισμό, την φινέτσα, αλλά και μέσα από την εμπειρία της από τα ταξίδια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης με διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό, διαμορφώθηκαν οι προσωπικές της ενδυματολογικές επιλογές. Επιλογές οι οποίες καθόρισαν και το ύφος των ρούχων, των παπουτσιών και των αξεσουάρ που διατίθενται στο κατάστημα.

Μέσα σε μια δροσερή ατμόσφαιρα με μοναδικό χαρακτήρα, στα χρώματα του καλοκαιριού και τη μυρωδιά του κύματος σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα, ακολουθώντας τα δρώμενα της εποχής, θα βρείτε ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά brands ένδυσης και υπόδησης για άνδρες, γυναίκες για ηλικίες 18 – 55 και παιδιά για ηλικίες 2 – 14.

Η άρτια εξυπηρέτηση και η προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι κάτι που κάνει το κατάστημα να ξεχωρίζει και βάση το στυλ σας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να απολαύσετε τις καλοκαιρινές ενδυματολογικές σας επιλογές.

Λεωφόρος Περνέρα 56, Παραλίμνι, Τ: 23 832392, 99 994940

Facebook: Goya Wear

Instagram: goyawearcy