Με 26 χρόνια εμπειρίας!

Αποστολή της κατασκευαστικής εταιρείας Art – Deco, με 26 χρόνια εμπειρία, είναι να προσφέρουν ποιοτικά υλικά και υπηρεσίες, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

H εταιρεία Art – Deco, ιδρύθηκε το 1993 από τον Πασχάλη Κκαρά, με έδρα το Παραλίμνι και εξυπηρετεί όλη την Κύπρο, με σεβασμό πάντα στον πελάτη. Με υπεύθυνο προσωπικό το οποίο είναι κατάλληλα καταρτισμένο, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, καθώς και την άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούν να σας προσφέρουν κατασκευές υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Με 26 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους ποιοτικές υπηρεσίες όπως Σιδηροκατασκευές, αναλαμβάνουν την ανακαίνιση αλλά και καλλιτεχνική διακόσμηση του χώρου σας, κατασκευές από γυψοσανίδες, blinds, Parquet Laminate και άλλα. Ανάλογα με το στυλ του κτηρίου σας, οι κατασκευές που αναλαμβάνουν ανταποκρίνονται είτε στην παραδοσιακή ομορφιά, είτε στην σύγχρονη αισθητική.

Το κύριο συστατικό της επιτυχίας της ομάδας της εταιρείας Art – Deco, πέραν της μακρόχρονης εμπειρίας τους, είναι ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού τους, η αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουν, αλλά και η άρτια κατασκευή έργων υψηλής ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας. Τα αποτελέσματα των εργασιών τους σε κάθε επίπεδο, τους δίνουν τη δυνατότητα να αισθάνονται σίγουροι, για κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουν. Η κεντρική εταιρική αξία που τους έχει δικαιώσει και έχει συμβάλει καθοριστικά στην αναπτυξιακή τους πορεία, είναι ο σεβασμός στην έννοια «πελάτης», έχοντας ως φιλοσοφία το τρίπτυχο Εξυπηρέτηση, Τεχνογνωσία και Ποιότητα. Το θεμέλιο της επιτυχίας τους, από την ίδρυση της εταιρείας το 1993 μέχρι και σήμερα, είναι η αξία που αποδίδουν στις σχέσεις τους με τους πελάτες. Παρέχουν φιλική εξυπηρέτηση, υπάρχει σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη και ουσιαστική συμβολή στην επαγγελματική τους επιτυχία.

Η Art – Deco, στρέφεται γύρω από ένα κεντρικό άξονα, σε κάθε ανάγκη στη δόμηση να εξασφαλίζουν το βέλτιστο οικονομικό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Η συνεχής τους βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, είναι η έννοια που καθορίζει καθολικά την εταιρεία και είναι ταυτόσημη με την εξέλιξη τους. Δίνουν μεγάλη έμφαση στις νέες τάσεις και εξελίξεις, προωθώντας ολοένα και πιο εξελιγμένα υλικά, που ανταποκρίνονται στις καινούριες και σύγχρονες τάσεις της δόμησης.

Τ: 99 637397

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news