Με 23 χρόνια εμπειρίας

Στο συνεργείο Κυριάκος Παναγή, η πρωταρχική και συνεχής αποστολή του, είναι η αφοσίωση στη συνεχή παροχή ψηλού επιπέδου ποιότητας εξυπηρέτησης στο τομέα των ελαστικών.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το 1999, ο Κυριάκος Παναγή δημιούργησε ένα από τα πρώτα, λίγα καταστήματα επιδιόρθωσης και πώλησης ελαστικών, στο Παραλίμνι. Σήμερα, μετά από 23 χρόνια στον τομέα των ελαστικών, το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με τα υψηλότερης τεχνολογίας μηχανήματα και με το εξειδικευμένο προσωπικό του, εξυπηρετεί και καθοδηγεί με ασφάλεια τους πελάτες του.

Στο συνεργείο αυτό, προσφέρονται υπηρεσίες όπως, εφαρμογή και πώληση ελαστικών που αφορούν όλα τα είδη οχημάτων, ελαφρών και βαρέων. Επιπλέον, πραγματοποιείται ίσιωμα και επιδιόρθωση των ριμς και ηλεκτρονικό μέτρημα τιμονιών. Στο συνεργείο «Κυριάκος Παναγή», διατίθεται ακριβής και σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του ιδιοκτήτη, υπάρχει 100% επιτυχία στην ευθυγράμμιση του οχήματός σας, ώστε να απολαμβάνετε με ασφάλεια και άριστη απόδοση την οδήγηση. Ένα σωστά ευθυγραμμισμένο αυτοκίνητο, είναι ασφαλές και σαφώς πιο ξεκούραστο κατά την οδήγησή του. Στο συνεργείο, διατίθεται και μια πλήρη σειρά από ελαστικά υψηλής ποιότητας, που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια στο αυτοκίνητό σας. Έχουν συνεργάτες μεγάλες αντιπροσωπείες ελαστικών, όπως Good Year, Michelin, Riken, Hankook, Pirelli, Yokoha- ma, Otani και άλλες πολλές αντιπροσωπείες. Aναλαμβάνει την παραλαβή, αλλά και την επιστροφή των οχημάτων, από την εργασία ή την οικία του πελάτη, για καλύτερη εξυπηρέτηση.

Πριν ξεκινήσετε ένα προγραμματισμένο σας ταξίδι, καλό θα ήταν να ελέγξετε την κατάσταση των ελαστικών του οχήματός σας, εφόσον είναι αυτά που μεταφέρουν όλη την κινητική ενέργεια της μηχανής, για τη κίνηση του οχήματος. Ο τακτικός έλεγχος των ελαστικών, είναι από τις πιο βασικές ενέργειες, όπου ελέγχεται η κατάσταση τους, αλλά και η καλή λειτουργία τους. Ο Κυριάκος, μπορεί να ανταπεξέλθει στη γρήγορη – άμεση εξυπηρέτηση και στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης στο όχημά του, προσφέροντας ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα. Η πολύχρονη πείρα του, αποτελεί την εγγύηση, προς την πολυπληθή πελατεία του. 

Γρίβα Διγενή 220, Παραλίμνι (Απέναντι από CYTA), Τ: 99 684208