Με χρώμα και τεχνική!

Η εταιρεία “Σάββας Ευαγόρου Επιχειρήσεις”, δραστηριοποιείται στο χώρο υπηρεσιών θερμοπρόσοψης, καθώς επίσης και στα διακοσμητικά επιχρίσματα και ακολουθεί το τρίπτυχο σεβασμός, άμεση εξυπηρέτηση και ποιότητα, για το άριστο τελικό αποτέλεσμα προς το έργο που τους έχει αποταθεί.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Ο Σάββας Ευαγόρου, ιδιοκτήτης της εταιρίας, δραστηριοποιείται στο χώρο του βαψίματος από μικρή ηλικία. Το 2002, μετά από την πολυετή εμπειρία του, δημιούργησε τη δική του επιχείρηση, στο Παραλίμνι. Έτσι, μέχρι και σήμερα, η εταιρεία «Σάββας Ευαγόρου Επιχειρήσεις», αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που μπορούν να μετατρέψουν ένα οικοδομικό σύνολο, σε ένα ιδανικό περιβάλλον ζωής. Η πολυετής εμπειρία του έμπειρου συνεργείου της εταιρείας, τα επιλεγμένα υλικά και σύγχρονα τεχνικά μέσα που διαθέτουν, μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε δύσκολη τεχνική εργασία, με εγγυημένη ποιότητα και με απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης. Η αξιοπιστία και η ευελιξία τους, έχει αποκτηθεί από την υλοποίηση των έργων που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικοδομικής κατασκευής, όπως ξενοδοχεία, κατοικίες, διαμερίσματα, γραφεία, δημόσιοι χώροι μαζικής εστίασης και άλλα.

Σημείο διαφοροποίησης τους, η διαρκής ενημέρωση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις του επαγγελματικού τους αντικειμένου, αλλά και το μεράκι την ώρα της εργασίας τους. Αυτές είναι και οι κινητήριες δυνάμεις που οδηγούν το όραμά τους, να προσφέρουν σε κάθε τους πελάτη το μονωτικό αλλά και χρωματικό αποτέλεσμα, που θα μεταμορφώσει το χώρο του. Να είναι αυθεντικά μοναδικό και να αντέξει στο χρόνο επιβραβεύοντας τον πελάτη για την επιλογή του, «Σάββας Ευαγόρου». To όνομα που υπογράφει με κομψότητα, φινέτσα και αποτελεσματικότητα κάθε του έργο, από τη βαφή των τοίχων ενός δωματίου
έως και τη συνολική ανακαίνιση της κατοικίας ή της επιχείρησης σας. Η εταιρεία «Σάββας Ευαγόρου», αναλαμβάνει και την εφαρμογή θερμοπρόσοψης (πετροβάμβακα και πολυστερίνης), τα Διακοσμητικά Επιχρίσματα όπου πέρα από το βάψιμο, αναλαμβάνει και το γραφιάτο, καθώς επίσης και σπάτουλα.
Η πολυετής εμπειρία στη θερμοπρόσοψη και στα βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τους παρέχουν τη δυνατότητα να εγγυώνται ολοκληρωμένες λύσεις.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες και τα άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούν, καθώς επίσης και η γνώση στην εφαρμογή τους, είναι τα στοιχεία όπου εγγυώνται τα καλύτερα και μακροχρόνια αποτελέσματα, με σεβασμό προς το έργο που τους έχει αποταθεί. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook «Σάββας Ευαγόρου Επιχειρήσεις ΛΤΔ» ή απευθυνθείτε στο email evagoroucoatings@cytanet.com.cy

Κοραή 49, Παραλίμνι, Τ: 23 819022, 99 605454