Με ταχύτητα, αξιοπιστία και συνέπεια

Η εταιρεία Α. Τακκούσιης και Υιοί, με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όργανα διάγνωσης και μηχανήματα, αναλαμβάνει την επισκευή των σημερινών πολύπλοκων ηλεκτρονικών και μη συστημάτων των αυτοκινήτων.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Η εταιρεία Α. Τακκούσιης και Υιοί, ιδρύθηκε το 1993, από τον Αντρέα Τακκούσιη και η τεχνογνωσία του, σε συνδυασμό με την πολυετή του πείρα, έχει μεταφερθεί και στα δύο εκ των τεσσάρων παιδιά του, Πασχάλη (γνωστός σε όλους Σκόρσος) και Γιώργο Τακκούσιη. Στον ελεύθερο του χρόνο, βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του και το τρίτο του παιδί, Μάριος Τακκούσιης. Ο Αντρέας Τακκούσιης, το 1972 ήταν μαθητευόμενος ως ηλεκτρολόγος στο Βαρώσι, από νεαρή ηλικία.

Ακολούθως, το 1978 παίρνοντας το απολυτήριο του στρατού, ανοίγει το πρώτο του συνεργείο στο Ξυλοφάγου, σε συνεργασία με τον Κώστα Κυριάκου. Με το πέρασμα του χρόνου, με σκληρή δουλειά, αλλά και αρκετή αγάπη για το έργο του, το 1993 ο Αντρέας Τακκούσιης ανοίγει το δικό του συνεργείο σε ενοικιαζόμενο υποστατικό στη Δερύνεια. Έτσι, τα τρία αγόρια στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα τους, κλέβοντας την τέχνη του και τα ρούχα τους μονίμως λερωμένα, μα η χαρά τους ατέλειωτη μαστορεύοντας στο πλάι του πατέρα τους. Με αρκετές ώρες δουλειά καθημερινά και η ιδέα του ιδιόκτητου χώρου από την πρώτη στιγμή είχε γίνει πραγματικότητα το 2000, όπου είχαν μετακομίσει σε καινούργιο χώρο στη Μακαρίου Γ’ και τα παιδιά – έφηβοι, τα απογεύματα σχολνώντας από το σχολείο, πήγαιναν στο συνεργείο του πατέρα τους και απασχολούνταν εκεί, συνειδητά και με όρεξη. Πλέον, μετά από σπουδές, σεμινάρια και την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, η εταιρία Α. Τακκούσιης και Υιοί, προσφέρει στους πελάτες της, την καλύτερη εξυπηρέτηση σαν Ηλεκτρολόγοι και Μηχανικοί Οχημάτων.

Το συνεργείο είναι εξουσιοδοτημένο για την κατασκευή πινακίδων, για συσκευές περιορισμού ταχύτητας – κόφτες και ταχογράφους, διαχείριση αερίου Air Con- dition και κατασκευή κλειδιών. Εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα και την άριστη εξυπηρέτηση, με προτεραιότητα τις εταιρίες που εξυπηρετούν κοινό ή κοινωνικό έργο, όπως εταιρείες λεωφορείων, ταξί, ασθενοφόρα, εταιρείες διανομής όπως αρτοποιεία και άλλα. Στο πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο τους, βρίσκονται όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, καθώς και η συνεχής κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο αντικείμενο, υπόσχονται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και βλαβών σε κάθε τύπο αυτοκινήτου. Όποιο και να είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου, μεγάλης ή μικρής σημασίας αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο τρόπο, με το τρίπτυχο της επιτυχίας τους να είναι, ταχύτητα, αξιοπιστία και συνέπεια.

Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 121, Δερύνεια, Τ: 23 828501, 99 537220, 99 996177, 99 913613