Με οδηγό τις απαιτήσεις και το γούστο σας!

Η εταιρεία επιπλώσεων και ξυλουργικών εργασιών D Savva, στηριζόμενη στο τρίπτυχο, ποικιλία σχεδίων, ποιότητα κατασκευής και άριστη τοποθέτηση, αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα το χώρο σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Η εταιρία D SAVVA, ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Σάββα το 2004 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και επιπλώσεων, πρωτοπορώντας στο χώρο αυτό. Συνδυάζοντας την πολυετή πείρα, το μεράκι και πάντα με οδηγό τις απαιτήσεις και το γούστο σας, παραδίδουν κατασκευές υψηλής ποιότητας, απόλυτα λειτουργικές με αντοχή στο χρόνο, αλλά και στη χρήση τους.

A beautiful shot of a modern house kitchen

Έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν από έπιπλα για το σαλόνι, το μπάνιο, την κουζίνα, το γραφείο, ή το υπνοδωμάτιο, μέχρι και πέργκολες και σκάλες. Όλα τα σχέδια των υπηρεσιών που προσφέρουν, προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και εξυπηρετούν, κατοικίες, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, γραφεία και άλλα. Συνδυάζουν απόλυτα και αρμονικά το μοντέρνο με το κλασσικό στυλ, ικανοποιώντας συγχρόνως κάθε απαιτητικό πελάτη. Η εταιρία D SAVVA, έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει το κάθε έπιπλο και κατασκευή, στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης. Παράλληλα, μπορεί ο ίδιος ο πελάτης να επιλέξει τα υλικά και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητα και το στυλ του. Συγκεκριμένα κατασκευάζουν και επισκευάζουν, βάση του δικού σας γούστου όλων των ειδών:

• κουζίνες – ερμάρια
• εξώπορτες – μεσόπορτες • έπιπλα – γυψοσανίδες
• πέργκολες – σκάλες

Καθημερινά δημιουργούν καινούργια και ποιοτικά έργα. Η εταιρεία D SAVVA, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και υλικά, με δικό της τμήμα σχεδιασμού, ανάπτυξης, κατασκευής και παραγωγής, δημιουργούν αριστουργήματα. Κατορθώσανε να συνδυάσουν την παραδοσιακή τέχνη, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων, έχοντας ως αποτέλεσμα μετά από διάφορα στάδια και έλεγχο, να παραδίδουν την τέλεια κατασκευή για το κάθε γούστο και επιλογή!

Αχιλλέως 12, Δερύνεια, Τ:99 499040

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news