Με ειδικότητα, την καλύτερη εξυπηρέτηση!

Το συνεργείο Αντώνης και Κωνσταντίνος Μάρκου, είναι ένα αξιόπιστο συνεργείο, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό, γνώση στον κλάδο της συντήρησης και της επισκευής του αυτοκινήτου σας, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων Markou Brothers, αφορά μία οικογενειακή επιχείρηση, που είχε ανοίξει τις πόρτες του γκαράζ του το 2014, από τον ιδιοκτήτη του, Αντώνη Μάρκου και μετέπειτα το 2018, άρχισε η συνεργασία του Αντώνη μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο. Πλέον τα αδέρφια Μάρκου, εργάζονται μαζί, προχωρώντας και χτίζοντας την δουλειά που τόσο αγαπάνε, με πάθος για το ότι έχει να κάνει με αυτοκίνητο.

Οι αδερφοί Μάρκου, διαθέτοντας εμπειρία στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτου, προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες, και αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα το πλήρες Service, την διάγνωση, τον έλεγχο κλιματισμού A/C, το tuning και coding, την πλήρως επισκευή οποιαδήποτε μηχανικού κομματιού του αυτοκινήτου σας και ότι άλλο θελήσει ο πελάτης. Το συνεργείο Markou Brothers, καλύπτει όλες τις μάρκες αυτοκινήτων ανεξαιρέτως. Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου, υπάρχει υπερσύγχρονος εξοπλισμός, ο οποίος προσθέτει δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα που υπάρχει στο αυτοκίνητο σας, με ακρίβεια και αξιοπιστία, που εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος τους.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του συνεργείου, η τεχνογνωσία που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες και πάνω απ ́όλα η ευχάριστη διάθεση τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες πέντε αστέρων. Ο Αντώνης και Κωνσταντίνος Μάρκου, λόγο του νεαρού της ηλικίας τους και το πάθος για την τεχνολογία, βρίσκονται συνεχώς ενημερωμένοι και πλήρως εξοπλισμένοι με όλα τα μέσα, για τη καλύτερη εξυπηρέτηση, του κάθε μοντέλου και χρονολογίας αυτοκινήτου, που εισέρχεται στο συνεργείο τους, με πρωταρχικό στόχο, τόσο την καλύτερη εξυπηρέτηση, όσο και την ασφάλεια του πελάτη, στο φιλικό περιβάλλον που προσφέρουν, στο χώρο εργασίας τους. Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι που γίνονται στο αυτοκίνητο σας και η προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι η ένδειξη σεβασμού στον πελάτη που τους εμπιστεύεται και η προσωπική τους δέσμευση.

Για περισσότερα επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο Facebook και Instagram Markou Brothers Garage, και οποιεσδήποτε πληροφορίες για τις υπηρεσίες στείλτε email στο a.markougarage@gmail.com 

Ιπποκράτους 28, Παραλίμνι, Τ: 99 811108, 99 167383

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news