Με άψογο επαγγελματισμό!

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί της εταιρείας “SDRAKAS”, εξυπηρετούν άμεσα και αναλαμβάνουν εργασίες, με απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και άψογο επαγγελματισμό.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Εάν θέλετε να επισκευάσετε και να διορθώσετε άμεσα κάποια υδραυλική εγκατάσταση, ή να τοποθετήσετε ηλιακά συστήματα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Οι υδραυλικοί της εταιρίας «SDRAKAS», δίνουν λύσεις ακόμα και για τη γενικότερη ανακαίνιση της κατοικίας σας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2017 από τον Σπύρο Σδράκα, όπου σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα του στο χώρο και τις γνώσεις που διαθέτουν τα δύο του παιδιά Βασίλης και Δημήτρης Σδράκα, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη. Με μια σειρά από σύγχρονα εργαλεία, εργασία με πιστοποιημένα υλικά και με διαρκή επιμόρφωση σε νέες τεχνικές και μεθόδους, το συνεργείο της εταιρίας, είναι δίπλα σας για κάθε πρόβλημα.

Βρίσκονται κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη επιδιόρθωση και τοποθέτηση υδραυλικών εργασιών, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας σας λύση σε κάθε πρόβλημα. Αναλαμβάνουν την επισκευή σε οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη και ειδικότερα υδραυλικές εργασίες παντός είδους όπως:

• Ύδραυλικές εγκαταστάσεις • Ανακαινίσεις
• Βλάβες
• Πυρόσβεση

• Ηλιακά συστήματα και άλλα.

Όταν αντιμετωπίζετε μια υδραυλική βλάβη, είναι σημαντικό να απευθύνεστε σε ειδικούς, σε ένα έμπειρο και αξιόπιστο συνεργείο, που γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Το συνεργείο της εταιρίας «SDRAKAS», απαρτίζεται από έμπειρους υδραυλικούς και εξυπηρετούν καθ ́ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Σήμερα, η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με το αξιόπιστο προσωπικό, τους επιτρέπουν να σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας. Η άριστη επικοινωνία και ποιοτική εργασία, εγγυόνται το καλύτερο αποτέλεσμα, προσφέροντας σας ασφαλείς και γρήγορες υπηρεσίες. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μία φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, προσφέροντας τους, υπηρεσίες και προϊόντα σε προσιτές τιμές, πάντα με συνέπεια.

Λεωφόρος Κάβο Γκρέκο Πρωτάρα 460, Πρωταράς, Τ: 96 257787, 96 461102, 96 504222

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news