Καριέρα + Έπαγγελματική Ανέλιξη

Το αναγνωρισμένο πρόγραμμα Ξενοδοχειακής Διοίκησης του Akademia College είναι μια σταθερή και έξυπνη επένδυση για το μέλλον.

Του Ζανέττου Λουκά

Το Κολέγιο Akademia αποτελεί το 1ο Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της επαρχίας Αμμοχώστου από τον Κυπριακό Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας και Διαπίστευσης στην Ανώτατη Εκπαίδευση και είναι εγγεγραμμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός φοιτητή στο κολέγιο Akademia;

Το Δίπλωμα Ξενοδοχειακής Διοίκησης του Κολεγίου Akademia:
• Προσφέρει μια σταθερή και έξυπνη επένδυση στο μέλλον του τουρισμού- τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό
• Εφοδιάζει τους σπουδαστές με γνώση και δεξιότητες για να εργαστούν σε αυτόν το ταχεία αναπτυσσόμενο και απαιτητικό επαγγελματικό χώρο με τις υψηλότερες επιδόσεις
• Συνδυάζει τη μάθηση στην αίθουσα με την εφαρμογή των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν μέσω της εργασίας
• Δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να εφαρμόσουν ότι διδάχτηκαν μέσω της πρακτικής άσκησης χτίζοντας ένα δυνατό βιογραφικό

Το Κολέγιο Akademia βρίσκεται δίπλα από το σπίτι σου! Αν είσαι κάτοικος της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου τότε δε χρειάζεται να ταξιδεύεις σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα για να σπουδάσεις Ξενοδοχειακή Διοίκηση. Μπορείς να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες και να σου απονεμηθεί αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών σπουδάζοντας στη Δερύνεια.

Προσιτά δίδακτρα και κρατική χορηγία

Τα δίδακτρα για το Δίπλωμα στα Ξενοδοχειακά που θα σου εξασφαλίσει άμεσα δουλειά και επαγγελματική ανέλιξη, ανέρχεται μόλις στα 3.700€ το έτος και με τη δυνατότητα κρατικής χορηγίας από 2.500-3.400€.

Επαγγελματική σταδιοδρομία

Ο τίτλος σπουδών καλύπτει θέσεις εργασίας ως τμηματάρχη στα ακόλουθα τμήματα:
HOTEL OPERATIONS
FOOD AND BEVERAGE

BAR MANAGER

REVENUE MANAGEMENT

MARKETING AND SALES

EVENT MANAGEMENT

GUEST RELATIONS

HOUSEKEEPING
FRONT OFFICE

Πότε είναι ο επόμενος κύκλος σπουδών;

Η έναρξη μαθημάτων είναι στις 3 Οκτωβρίου 2022 και οι θέσεις είναι περιορισμένες καθώς λειτουργούν μικρά τμήματα. Για να κλείσετε δωρεάν ενημέρωση καλέστε στα τηλέφωνα 23010023 ή 99304022.

Ποιοι είναι οι στόχοι του κολέγιου Akademia στο μέλλον;

Η ανάπτυξη ακαδημαϊκών και επαγγελματικών σπουδών που συνδυάζει θεωρία και πράξη και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τις κατάλληλες επαγγελματικές προοπτικές καριέρας των σπουδαστών και αποφοίτων μας. Για την επίτευξη του οράματος μας συνεργαζόμαστε στενά με την τοπική κοινωνία για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς, και να συμβάλλουμε σε ένα αειφόρο τουριστικό προϊόν με ανταγωνιστικό ανθρώπινο δυναμικό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Ελευθερίας 116, 5380 Δερύνεια Τ: 23 010023, info@akc.ac.cy www.akc.ac.cy

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news