Η ασφάλεια σας, προτεραιότητα τους!

Τα ελαστικά σου πάλιωσαν και ψάχνεις για καινούργιας Στο G&P Racing, θα βρεις όλων των ειδών επώνυμα ελαστικά, εξαιρετικής ποιότητας και εγγυημένα!

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Η εταιρεία G&P Racing, ιδρύθηκε το 2004, από τον Γιώργο και Παύλο Εγγλέζου μαζί με τον πατέρα τους και έχει στη διάθεση της δύο μαγαζιά, στην Ορμήδεια και στο Παραλίμνι. Με εμπειρία 18 χρόνια στο χώρο των ελαστικών, παρέχει δικά της εισαγόμενα, εξαιρετικής ποιότητας ελαστικά σε όλα τα μεγέθη, όλων των γνωστών κατασκευαστών και για κάθε είδους αυτοκίνητο. Με χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού, η εταιρεία προσφέρει την εφαρμογή και επιδιόρθωση ελαστικών καθώς και την ευθυγράμμιση τιμονιού.

Οι υπηρεσίες αυτές, προσφέρονται και εκτός του συνεργείου άμεσα, με μονάδα κινητού συνεργείου. Η εταιρεία G&P Racing, είναι παγκύπρια αντιπρόσωπος, των ελαστικών Matador, όπου είναι το δεύτερο ελαστικό της εταιρείας Continental και συνεργάζονται με αρκετές επώνυμες εταιρείες ως πελάτες, αλλά και ως προμηθευτές. Προσφέρονται όλων των ειδών ελαστικά ευρωπαϊκής προέλευσης και κινεζικής, όπου προμηθεύονται από αναγνωρισμένες εταιρείες της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού όπως, KUHMO, PIRELLI, MICHELIN, DUNLOP, NEXEN, HANKOOK, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, MATADOR,, GISLAVED, RAPID, HEMISPHERE, AUPLUS, BOTO και πολλά άλλα στις καλύτερες τιμές, της αγοράς.

Ένα από τα πιο βασικά εξαρτήματα στο όχημα μας, είναι αναμφισβήτητα τα ελαστικά. Ακόμη και αν κάποτε δεν είναι οπτικά εμφανές το πρόβλημα, είναι αναγκαίο να ελέγχονται συχνά οι δείκτες φθοράς, έτσι ώστε να διακρίνεται εάν τα ελαστικά φθείρονται με ομοιόμορφο τρόπο, αλλά και για την οδική σας ασφάλεια. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο τομέας των ελαστικών είναι πολύ μεγάλος, απαιτεί γνώσεις και μεγάλη εμπειρία από τους τεχνικούς οι οποίοι ασχολούνται με τον τομέα της επισκευής των ελαστικών και της ευθυγράμμισης τιμονιού. Η ευθυγράμμιση, αφορά την ρύθμιση των γωνιών των ελαστικών, διαμορφώνοντας τη σωστή σχέση της κίνησης των τροχών με την γεωμετρική κεντρική γραμμή του οχήματος. Σε περίπτωση που δεν είναι σωστό το μέτρημα, τότε το αυτοκίνητο φθείρεται και η οδήγηση γίνεται κουραστική. Το συνεργείο G&P Racing, σας διαβεβαιώνει ότι με τις γνώσεις αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό του, μπορείτε να το εμπιστευτείτε, γιατί η ασφάλεια σας, είναι η προτεραιότητα τους.

Σαν συνεργείο πώλησης και εγκατάστασης ελαστικών, εξασφαλίζουν όλη η γνώση τους, να περάσει με τον καλύτερο τρόπο στο όχημα σας, για την ασφάλεια σας, αλλά και για τον συνάνθρωπο σας, καταναλώνοντας άπειρες ώρες προετοιμασίας δοκιμής και ανάλυσης για κάθε ένα από τα ελαστικά της εταιρείας. Όλα τα ελαστικά, είναι φτιαγμένα για να μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και των εκπομπών CO2 του κινητήρα σας, αλλά φυσικά και για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Στην εταιρεία G&P Racing, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, διακρίνουν αλλά και επιδιορθώνουν, το πρόβλημα άμεσα. 

Σωτήρας 11, Παραλίμνι, & Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, Ορμήδεια, Τ: 99 473887, 99 632932

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news