ΗΟΜΕΜΑΚΕ: Μία νέα εταιρεία με νέο αέρα στο χώρο της κατοικίας!

Η εταιρεία HOMEMAKE κάνει την είσοδο της στον χώρο των ακινήτων φτιάχνοντας το δικό σας… σπιτικό, αναβαθμίζοντας τον τρόπο ζωής σε αυτούς που αναζητούν την ποιότητα στον χώρο τους. Η νεοσύστατη εταιρεία είναι θυγατρική της αξιόπιστης εταιρείας Irakleous Construtions που βρίσκεται στο χώρο από το 1989.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΝΕΤΤΟ ΛΟΥΚΑ

Η εταιρεία κατασκευάστηκε πρόσφατα με βάση το όραμα των ιδιοκτητών της, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη και την καθιέρωση ενός αστικού και βιώσιμου τρόπου ζωής, με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Τα έργα της ΗΟΜΕΜΑΚΕ απευθύνονται σε νέα ζευγάρια όπου αναζητούν μια μόνιμη κατοικία που να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα δεδομένα, αλλά και για όσους ψάχνουν μια εξοχική κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Αυτό που χαρακτηρίζει την ΗΟΜΕΜΑΚΕ είναι η ποιότητα, ο μοντέρνος σχεδιασμός, ο χρόνος παράδοσης όλων των έργων που αναλαμβάνει αλλά και οι καλές τιμές στα έργα που διατίθενται προς πώληση. Επιπρόσθετα, η εταιρεία προσφέρει και υπηρεσίες maintenance στα έργα της, λόγο της θυγατρικής κατασκευαστικής εταιρείας.

ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ
Το έργο Thetis της εταιρείας ΗΟΜΕΜΑΚΕ είναι ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα φινέτσας και πολυτέλειας. Το συγκρότημα αποτελείται από 10 διαμερίσματα στην περιοχή του Κάππαρη και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία ΜΑ∆∆.
Βρίσκεται πολύ κοντά οδικώς σε όλες τις υπηρεσίες, σχολεία, τράπεζες και υπεραγορές, αλλά παράλληλα και σε μια ήσυχη τοποθεσία, προσφέροντας την ηρεμία και απομόνωση από τον χαοτικό τρόπο ζωής της καθημερινότητας. Το μοντέρνο κτηριακό συγκρότημα είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά, με προσοχή στην ποιότητα και την κάθε λεπτομέρεια, στοχεύοντας στην άνεση και την κομψότητα. Ο χώρος των διαμερισμάτων είναι αρκετά ευρύχωρος σε open plan διαμόρφωση και το κάθε διαμέρισμα ακολουθεί τα δεδομένα του σήμερα. ∆ύο πολύ μεγάλα προτερήματα του έργου Thetis είναι το ότι τα διαμερίσματα είναι ψηλής ενεργειακής απόδοσης και ότι υπάρχει χώρος στάθμευσης, ανελκυστήρας και αποθήκη για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.

Το έργο Irida Residences βρίσκεται στην περιοχή του Παραλιμνίου. Λόγο της αυξημένης ζήτησης από το κοινό που υπήρχε για αγορά μόνιμης οικίας σε αυτή την περιοχή, η εταιρεία προχώρησε στην κατασκευή του έργου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά όσο αφορά τα ακίνητα. Βρίσκεται πολύ κοντά στις περιοχές Κάππαρη και Παραλιμνίου και πολύ κοντά οδικώς σε όλες τις υπηρεσίες, σχολεία, τράπεζες και υπεραγορές, αλλά παράλληλα και σε μια ήσυχη τοποθεσία, προσφέροντας την απομόνωση από τον αγχωτικό τρόπο ζωής της καθημερινότητας.
Το έργο είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά, με προσοχή στην ποιότητα και την κάθε λεπτομέρεια, στοχεύοντας στην άνεση και την κομψότητα. Περιλαμβάνει 4 luxury διαμερίσματα, 3 υπνοδωματίων και απευθύνεται κυρίως σε νέα ζευγάρια και οικογένειες για σκοπούς μόνιμης κατοικίας. Ο χώρος είναι αρκετά ευρύχωρος σε open plan διαμόρφωση και το κάθε διαμέρισμα είναι στα 175τ.μ. συμπεριλαμβανόμενης και της βεράντας. Τα διαμερίσματα ακολουθώντας τα δεδομένα του σήμερα, είναι Ψηλής ενεργειακής απόδοσης [ Α+].
∆ύο πολύ μεγάλα προτερήματα του Irida Residences είναι το ότι τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρο roof garden, ιδανικά για τα ζεστά απογεύματα και βράδια του καλοκαιριού, καθώς και μαγευτική θέα, βλέποντας τη θάλασσα του Πρωτάρα. Επιπρόσθετα, υπάρχει χώρος στάθμευσης, ανελκυστήρας και αποθήκη για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.
Αν αναζητάτε μια μόνιμη κατοικία ή εξωτική κατοικία που να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα δεδομένα τότε η HOMEMAKE είναι η πιο σωστή επιλογή.

28ης Οκτωβρίου, Παραλίμνι
Τ: 23 826 110