Εγγύηση της καλής εργασίας για το όχημα σας

Στο συνεργείο Αντρέας Γ. Θωμά, ειδικεύονται στη πώληση αλλά και επιδιόρθωση ελαστικών. Η πολυετής εμπειρία του, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει, αφορούν το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών του, όπου εδώ και χρόνια τον εμπιστεύονται.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Ο Γιώργος Θωμά ξεκινάει την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1990, ανοίγοντας την πρώτη ατομική του επιχείρηση, στον τομέα των ελαστικών. Το συνεργείο αυτό αναπτύχθηκε πολύ σύντομα, δημιουργώντας το καλύτερο όνομα στην περιοχή της Δερύνειας. Το 2003 ο Αντρέας, γιος του Γιώργου, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του εντάσσεται στο δυναμικό της επιχείρησης. Έτσι, η ατομική επιχείρηση μετατρέπεται σε Αντρέας Γ. Θωμά και μεταφέρεται στο υφιστάμενο μαγαζί, στην οδό Μακαρίου Γ, στη Δερύνεια.

Ο Αντρέας, με το πέρασμα των χρόνων συνεχίζει να ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας παρακολουθώντας σεμινάρια στον τομέα του ελαστικού και αναπτύσσοντας τον εξοπλισμό του συνεργείου με μηχανήματα. Έχοντας σαν πρώτο του μέλημα την ικανοποίηση των πελατών του, είναι συνεχώς ενημερωμένος στις νέες εξελίξεις σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του ελαστικού, η εταιρεία Αντρέας Γ. Θωμά, μπορεί να καλύψει πλέον μεγάλο εύρος από τις ανάγκες των πελατών του.

Τα ελαστικά αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ασφάλεια του οχήματός σας. Τα ελαστικά ενός οχήματος είναι το σημείο επαφής του με το δρόμο, έτσι δεν αρκεί να ταιριάζουν στα ποικίλα διαφορετικά συστήματα ανάρτησης και να αντιδρούν με ακρίβεια στις εντολές οδήγησης. Είναι σημαντικό να κυλούν ομαλά και να είναι ανθεκτικά. Για να διατηρούν τα οχήματα με ασφάλεια και σιγουριά στο δρόμο, τα ελαστικά πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυνάμεις που ασκούνται επάνω τους στο φρενάρισμα, την επιτάχυνση ή τη στροφή. Ο Αντρέας Γ. Θωμά βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, για να σας συμβουλέψει σχετικά με τα ελαστικά του οχήματος σας και διατηρώντας την ασφάλειά σας, έχοντας συνεργάτες μεγάλες αντιπροσωπείες, όπως Hankook, Double Coin, Michelin, Pirelli, Bridgestone, Barum,Dun- lop, Yokohama, Otani, MRL, Davanti και άλλες πολλές αντιπροσωπείες.

Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και κληρονομιά από τον πρώτο ιδρυτή, η εταιρεία Αντρέας Γ. Θωμά, συνεχίζει να παρέχει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τον κλάδο των ελαστικών, πάντα σε λογικές τιμές, με ευέλικτα – οικονομικά πακέτα. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία τόσων ετών, οι συνεργασίες της εταιρείας, η ασφάλεια που παρέχει, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει και η άμεση εξυπηρέτηση, αποτελούν εγγύηση της καλής εργασίας για το όχημα σας.

Μακαρίου Γ 105, Δερύνεια, Τ: 99 426954

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news