Εγγυημένη εργασία!

Ανανεώσττε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα με τη βοήθεια της πρωτοπόρας εταιρείας στον κλάδο των ανακαινίσεων, “Ανάπλασης Χώρου”.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Με εμπειρία που ξεκινάει από το 1989, ο Γιώργος Χαραλάμπους, ιδιοκτήτης της εταιρίας «Αναπλάσεις Χώρου», μπορεί να σας προσφέρει άρτιες υπηρεσίες όσο αφορά την τοποθέτηση γυψοσανίδας, τις γύψινες διακοσμήσεις, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και τη δημιουργία μεταλλικών κατασκευών. Οι γυψοσανίδες μπορούν πολύ εύκολα να αναβαθμίσουν, αισθητικά και λειτουργικά το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με ευέλικτες κατασκευές, εκπληκτική ομορφιά και αντοχή! Έχοντας ένα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, εγγυόνται την παροχή άριστων οικοδομικών εργασιών, που θα διαμορφώσει την εξωτερική και εσωτερική όψη του κτηρίου σας, όπως ακριβώς την επιθυμείτε, για να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες σας, προσφέροντας τεράστια γκάμα σχεδιαστικών λύσεων. Επιπλέον, η εταιρία «Αναπλάσεις Χώρου», δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταλλικής κατασκευής, όπου διαχειρίζεται μεταλλικά κτίρια με ολοκληρωμένες λύσεις. Γενικότερα, αναλαμβάνουν κατοικίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, γραφεία και άλλα. Με έδρα το Παραλίμνι, δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διαμόρφωσης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, όπως:

• Δημιουργία και ανέγερση με μεταλλικές κατασκευές • Ανακαινίσεις
• Γυψοσανίδες – Γύψινες διακοσμήσεις
• Όλων των ειδών blinds

• Ξύλινα πατώματα
• Εφαρμογή όλων των ειδών γρασίδια και άλλα.

Η εξέλιξη της τεχνογνωσίας στο τομέα των προκατασκευασμένων κτιρίων, έδωσε μία νέα ώθηση στην εταιρία τους, να προσφέρουν καινοτόμες
λύσεις στην απόκτηση οικίας, με οικονομικό κόστος κατασκευής. Λόγω της εξειδίκευσης της εταιρίας στον τομέα αυτό, έχει προσθέσει την ανώτερη τεχνολογική μέθοδο, αμερικάνικης προέλευσης (Sunday System), η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο, εργονομία χώρου, οικονομία και φιλικότητα στο περιβάλλον. Το Sunday System, είναι συγκεκριμένη τεχνολογία πολιτικής μηχανικής, στην οποία η βασική κατασκευή αποτελείται κυρίως από χάλυβα. Η τεχνολογία αυτή, έχει όλα τα πλεονεκτήματα του οικονομικού κτιρίου, όπου ελάχιστα επιβαρύνει το περιβάλλον, τόσο κατά τη διαδικασία κατασκευής, όσο και κατά τη μετέπειτα χρήση. Άξιο αναφοράς, ότι η χρήση της τεχνολογίας, δε χρησιμοποιείται μόνο σε κατοικίες, αλλά και σε δημόσια ή εμπορικά κτίρια, καθώς και σε ξενοδοχεία ή εργοστάσια.

Στην εταιρία «Ανάπλασης Χώρου», είτε προτιμάτε μοντέρνο στυλ, είτε μια πιο κλασική αισθητική, το προσωπικό της εταιρίας, μπορεί να σας προσφέρει αποτελέσματα τα οποία θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Στα χρόνια λειτουργίας της εταιρίας, έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εκτίμηση των πελατών τους, για τα έργα που παραδίδουν, εφόσον προσφέρουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες και πρωτίστως βρίσκονται διαρκώς δίπλα στους πελάτες τους και μετά το πέρας των εργασιών τους.

Αγίου Νεκταρίου 95, Παραλίμνι, Τ: 99 669288

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news