Γιορτάζοντας την αγάπη με επιλογές Magnifico!

Ένα ωραίο κόσμημα συχνά συμβολίζει κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας. Γίνεται αντικείμενο συναισθηματικής αξίας, σύμβολο αγάπης και είναι αναμφίβολα απαραίτητο κομμάτι σε κάθε μας εμφάνιση. Στο τέλος της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στο Παραλίμνι, θα βρείτε ότι ψάχνετε στο κατάστημα πολυτελή κοσμημάτων Magnifico. Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, επιλέξτε το κατάλληλο κόσμημα για να δείξτε την αγάπη σας στον άνθρωπό σας.

Στο κατάστημα Magnifico θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε εντυπωσιακά κοσμήματα που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα. Για το ιδανικό δώρο της επιλογής σας, θα βρείτε διαθέσιμα κοσμήματα για όλα τα γούστα, από την μεγάλη γκάμα διαμαντένιων, χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων υψηλών προδιαγραφών μέχρι και επίλεκτα κοσμήματα σε προσιτές τιμές. Αυτό που ξεχωρίζει στο χρυσοχοείο Magnifico είναι τα custom made κοσμήματα, που προσαρμόζονται στο στιλ, την αισθητική και τον προϋπολογισμό. Με άρτια δεξιοτεχνία και την άρτια κατασκευαστική τους ποιότητα, τα custom made κοσμήματα προσαρμόζονται στο στιλ και την αισθητική που επιθυμείτε, δημιουργώντας κάτι το μοναδικό που σίγουρα δεν θα το βρείτε αλλού.

Διαχρονικά σχέδια υψηλής ποιότητας υπάρχουν και σε κοσμήματα που συνοδεύουν σημαντικές στιγμές στη ζωή σας, όπως εκλεκτούς σταυρούς βάφτισης, βέρες γάμου, καθώς επίσης και εκθαμβωτικά μονόπετρα δαχτυλίδια για να ακούσετε σίγουρα το «ναι»!

Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με τις Magnifico επιλογές σας!

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 73

Τ: 23 743800

Facebook: Magnifico diamonds & jewels

Instagram: @magnifico_diamonds_jewels