Βεβαιώνοντας, την ασφάλεια σας!

Με πλέον τριάντα πέντε χρόνια πείρα, τα συνεργεία Pallourtis Automotive, μπορούν να εξυπηρετήσουν άμεσα, οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το όχημα σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Η εταιρεία Pallourtis Automotive, αφορά μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μιχάλη Παλλουρτή το 1987, στο Αυγόρου. Στα χρόνια που ακολούθησαν, το συνεργείο αποκτά φήμη και σταθερή πελατεία. Το 2004, ανοίγει ακόμη ένα συνεργείο στο Παραλίμνι στην οδό, Φιλοθέης. Σήμερα, πατέρας και γιος εργάζονται πλέον παράλληλα στα δύο συνεργεία, με επιτυχία στον τομέα.

Στα συνεργεία Pallourtis Automotive, καλύπτουν ανάγκες όπως, service αυτοκινήτων και επιδιορθώσεις όλων των ειδών μηχανικών προβλημάτων, ρύθμιση – ευθυγράμμιση τιμονιού, με ειδικότητα την εταιρεία Mercedes και τονίζουν ότι το μηχάνημα Hunter που διαθέτουν, είναι τελευταίας τεχνολογίας παγκόσμιος και αφορά την ευθυγράμμιση τιμονιών και όχι μόνο, αφού μπορεί και ρυθμίζει το λεγόμενο ADAS, δηλαδή το έξυπνο RADAR των καινούργιων μοντέλων αυτοκίνητων. Επιπρόσθετα, προσφέρονται υπηρεσίες Μ.Ο.Τ, όπου πραγματοποιείται έλεγχος του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας τόσο την καταλληλόλητα του οχήματος, αλλά και την δική σας ασφάλεια. Οι πιο πάνω υπηρεσίες, προσφέρονται και στα δύο συνεργεία, στο Παραλίμνι και στο Αυγόρου. Στο συνεργείο τους στο Αυγόρου, προσφέρεται και η υπηρεσία που αφορά την πώληση και επιδιόρθωση ελαστικών.

Η υποδειγματική άμεση εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία και εγγύηση σε εργασίες, η αφοσίωση στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών, τα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, ο άρτιος τεχνικός έλεγχος και τα 35 χρόνια εμπειρίας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της εταιρείας Pallourtis Automotive που την κάνουν να διαφέρει. Η εταιρεία απαρτίζεται από σύγχρονο εξοπλισμό, όπου όλα τα μηχανήματά τους είναι τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουν διαγνωστικά για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων και ιδιαίτερα για τα αυτοκίνητα της Mercedes, οπού έχουν το γνήσιο διαγνωστικό της συγκεκριμένης εταιρείας. Για την κάλυψη όλων των αναγκών του οχήματος σας και για ανταλλακτικά, συνεργάζονται με την Psaltis Auto Parts και την Etex Auto Parts.

Ελέγχουν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο σας για τον εντοπισμό των απαιτούμενων επιδιορθώσεων ή και αναγκών του, βεβαιώνοντας σας την ασφάλεια του.

Ο Μιχάλης και ο Γιώργος Παλλουρτή, με την εμπειρία που έχουν στον τομέα, έχουν ως πρωταρχικό στόχο να λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζει το όχημα των πελατών τους, αλλά και να δίνουν τη κάθε διευκόλυνση και εξυπηρέτηση στο πελάτη τους, άμεσα και πρακτικά. Επίσης, στο συνεργείο υπάρχει καθημερινά τεχνολογική εξέλιξη, διαθέτοντας τις κατάλληλες γνώσεις, προσφέροντας στο φιλικό περιβάλλον τους, την καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιοτικά.

Παρέχουν την πρόταση – λύση – συμβουλή, για κάθε αυτοκίνητο είτε ιδιωτικό, είτε επαγγελματικό. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.paralimnimot.com και τη σελίδα στο Facebook, Pallourtis Automotive. 

Φιλoθέης 16, Παραλίμνι, Τ: 23 740888, 99 879989 Παναγιώτη Μαρίνου 27, Αυγόρου, Τ: 23 923005, 99 099465