Αφιέρωμα υγεία και ευεξία μέσα από τα μάτια των ειδικών: Σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση

Μέσα από τον αγχώδης τρόπο ζωής μας, όλοι στρεφόμαστε στη φυσική άσκηση η οποία γίνεται το μέσο που διατηρεί την πνευματική και φυσική μας υγεία. To Mythical Performance είναι ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο στην περιοχή Κάππαρη το οποίο γίνεται το μέσο για την βελτίωση της καλής υγείας και της ευεξίας μας.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Κυριάκος Κεσίδης μας αναφέρει ότι από πάντα ήταν στο χώρο του αθλητισμού, ξεκινώντας με το ποδόσφαιρο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κατέχοντας το δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου (UEFA B).
Βρισκόμενος στο χώρο της εκγύμνασης τα τελευταία 10 χρόνια, έχει διατελέσει ως καθηγητής γυμναστικής στο ιδιωτικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Xenion High School, στο Αθλητικό Λύκειο Παραλιμνίου και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στις ακαδημίες Αγίας Νάπας.


Εδώ και ενάμισι χρόνο βρίσκεται στο χώρο του Mythical Performance, το οποίο διαθέτει όλες τις προδιαγραφές που απαιτεί ένα σύγχρονο γυμναστήριο.
Το γυμναστήριο παρέχει όλα τα κλασσικά μηχανήματα εκγύμνασης και σε συνδυασμό με το functional training καλύπτει τις ανάγκες των όλων των αθλούμενων ανεξαιρέτως, είτε αυτοί είναι επαγγελματίες αθλητές είτε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και σωματική υγεία.

Στο Mythical Performance υπάρχει η απαραίτητη καθοδήγηση από τον γυμναστή, πάντα με βάση τον στόχο που θέτει ο κάθε αθλούμενος. Μερικά παραδείγματα εκγύμνασης και καθοδήγησης είναι η προετοιμασία ενός αθλητή, το χάσιμο βάρους ή ακόμα και πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως θέματα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης από τραυματισμούς. Σε αυτή την περίπτωση η σωστή εκγύμναση είναι πολύ σημαντική καθώς ορίζει τη μετέπειτα πορεία της αποκατάστασης.

Όλοι οι ασκούμενοι στο Mythical Performance έχουν τη καθοδήγηση του γυμναστή με σκοπό την επίτευξη των στόχων τους. Πάνω απ’ όλα προέχει η ασφάλεια στο χώρο του γυμναστηρίου, καθώς επίσης και η αποτελεσματική εκγύμναση, επιτυγχάνοντας ο καθένας τους δικούς του προσωπικούς στόχους. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η παρουσία και οι γνώσεις ενός πτυχιούχου γυμναστή, στο χώρο ενός σύγχρονου γυμναστηρίου όπως το Mythical Performance.

Γεωργίου Δροσίνη
Τ: 99 760439

Facebook: Mythical Performance Fitness Hall

Instagram: @mythicalperformance