Αφιέρωμα υγεία και ευεξία μέσα από τα μάτια των ειδικών: Οι θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ

Για ένα ποιοτικό τρόπο ζωής, τόσο για τη σωματική αλλά και την πνευματική μας υγεία, απαιτείται η απαραίτητη προσοχή στο σώμα. Το Image Spa Beauty Massage προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που αναζωογονούν το πνεύμα και το σώμα.

Παρέχει εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς, θεραπείες μασάζ, συμπεριλαμβανομένου και μασάζ αθλητικών τραυματισμών. Στο χώρο του σπα θα βρείτε επίσης τζακούζι καθώς και εγκαταστάσεις Salt cave spa.

Τα τζακούζι βοηθούν πολύ στη χαλάρωση των μυών, ανακουφίζοντας τους πόνους και τους κουρασμένους – καταπονημένους μύες, με τη χρήση θερμαινόμενου νερού και τους ειδικούς πίδακες. Τα σπήλαια αλατιού (Salt Cave Spa) είναι φτιαγμένα με αλάτι Ιμαλαίων και βοηθούν σε αναπνευστικές δυσκολίες όπως το βρογχικό άσθμα αλλά ακόμη και το κοινό κρυολόγημα.

Επίσης, βοηθούν στη καταπολέμηση του άγχους και προκαλούν χαλάρωση στο μυαλό.
Η ρεφλεξολογία είναι ακόμα ένα εξειδικευμένο είδος μασάζ που προσφέρει το Image Spa, το οποίο γίνεται στα πόδια αλλά προάγει την επούλωση και θεραπεία από τον πόνο σε όλα τα σημεία του σώματος. Μέσο της έννοια «χαρτογράφηση του ποδιού» εντοπίζεται ο πόνος και μπορεί ακόμα να «καθαρίσει μπλοκαρίσματα» όπως προβλήματα πέψης, θέματα γονιμότητας και αναπνοής κλπ. Καθώς δίνει μια συνολική αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Επιπρόσθετα, στο Image Spa παρέχουν υπηρεσίες για μασάζ εγκυμοσύνης μετά τις 12 εβδομάδες κύησης, το οποίο απαλύνει τους πόνους στα πρησμένα βαριά πόδια και τους πόνους στην πλάτη από τη μεταφορά του επιπλέον βάρους.

Το αθλητικό μασάζ στη ζωή ενός αθλητή είναι απαραίτητο για την προώθηση της αποκατάστασης και τη μείωση των πιθανοτήτων τραυματισμού. Οι υπερβολικά προπονημένοι σφιγμένοι μύες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για ρήξεις και διαστρέμματα και δεν μπορούν να αποδώσουν στα βέλτιστα επίπεδα καθώς χάνουν την ευλυγισία και την κινητικότητα του άκρου και της άρθρωσης. Η καταρτισμένη ομάδα του Image Spa συνεργάζεται με διάφορους αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής ομάδας μπάσκετ και αθλητές από το χώρο του bodybuilding καθώς παρέχουν υπηρεσίες μασάζ αθλητικών τραυματισμών (Sports Massage), το οποίο βοηθά στη χαλάρωση των μυών από τη βαριά προπόνηση, προάγοντας την απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος για ταχύτερη ανάρρωση. Χρησιμοποιούνται εξειδικευμένες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των rockblades και vacuum cupping (βεντούζες) και με συνδυασμό των κατάλληλων κινήσεων στοχεύουν στην ευλυγισία και την αποκατάσταση των μυών.
Ειδικό θεραπευτικό μασάζ γίνεται και σε καθημερινούς τραυματισμούς και πιεσμένους μύες όπως του αυχένα, των ώμων αλλά και στο κεφάλι. (Πιθανοί τραυματισμοί όσων εργάζονται σε υπολογιστές ή σπουδάζουν)

Η θεραπευτική δύναμη της αφής είναι μια αρχαία τέχνη και ωφελεί τόσο τη σωματική, τη ψυχική αλλά και τη συναισθηματική θεραπεία.
Το τακτικό μασάζ βοηθάει με τα επίπεδα άγχους, τους μυϊκούς πόνους και τους πόνους από την εργασία σε υπολογιστές, την πολύ οδήγηση, καθώς και για τους πόνους από τις χειρωνακτικές εργασίες. Σε περιπτώσεις άγχους πολύ συχνά τρίζουμε τα δόντια μας ή τεντώνουμε το σαγόνι μας, αυτό μπορεί να προκαλέσει κεφαλαλγία πίεση πίσω από τα μάτια και επίσης προβλήματα με τα δόντια. Το τακτικό μασάζ μπορεί να αποτρέψει αυτή τη συσσώρευση και να μειώσει πολλά επιπλέον προβλήματα που εμφανίζονται. Το μασάζ βοηθά επίσης στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Το να αφιερώνουμε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμα μας είναι πολύ σημαντικό.

Όλα τα είδη μασάζ βοηθούν στη χαλάρωση του σώματος και του μυαλού. Ειδικότερα, το μασάζ κεφαλιού και προσώπου έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει σε περιπτώσεις άγχους, την κατάθλιψη, και σε συνδυασμό με το σπήλαιο αλατιού (Salt Cave Spa), προσφέρει επιπλέον οφέλη.
Το Image Spa Beauty Massage παρέχει διάφορες προσφορές για θεραπείες.

Μερικές από αυτές είναι:
Tζακούζι, Salt Cave Spa και μία ώρα μασάζ: 70€
Τζακούζι και μασάζ για ζευγάρια: 120€
Ρεφλεξολογία και Salt Cave Spa: 40€  

Λεωφόρος Πρωταρά 235, (Demari Complex)

T: 99263460

Facebook: Image Spa Beauty Massage

Instagram: @spa_image