Αφιέρωμα υγεία και ευεξία μέσα από τα μάτια των ειδικών: Γυμναστήριο επόμενης γενιάς!

Το ιδιαίτερο όνομα του γυμναστηρίου Gener8 παραπέμπει στη δημιουργία και στην παραγωγή, καθώς ο αριθμός “8” που περιλαμβάνει, χρησιμοποιείται σαν λογοπαίγνιο στην ονομασία και τυχαίνει να είναι και ο τυχερός αριθμός του ιδιοκτήτη Χρυσόστομου Ήλία.

Ο Χρυσόστομος ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρό παιδί σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Ξεκίνησε από τις αλάνες της γειτονιάς μέχρι και τις ένδοξες στιγμές που ζούσε μαζί με την ομάδα, τα καλοκαίρια στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ το οποίο υπήρχε πίσω από το οίκημα του σωματείου της Ένωσης. Μεγάλωσε όντας μέλος της καλαθοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης από τα εφηβικά του χρόνια και αποτελώντας κομμάτι της τρομερής φουρνιάς της δεκαετίας του ’90 η οποία ανέδειξε καλαθοσφαιριστές με ενεργή συμμετοχή στην Α’ ομάδα με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά στην 1η κατηγορία με την κατάκτηση της τιμητικής 4ης θέσης. Ακολούθως, ασχολήθηκε με την πυγμαχία αποκτώντας δίπλωμα προπονητή την οποία και συνδύασε με την παράλληλη ενασχόλησή του με το άθλημα του kick boxing. Ταυτόχρονα είναι διαπιστευμένος personal trainer, καθώς και instructor της εταιρείας Les Mills για τα προγράμματα Sprint & RPM τα οποία γίνονται σε ποδήλατα.

Το γυμναστήριο Gener8 προσφέρει πληθώρα επιλογών για τον ασκούμενο, από εξατομικευμένα προγράμματα μέχρι και την άθλησή του μαζί με γκρουπ άλλων ατόμων. Συγκεκριμένα, προσφέρονται υπηρεσίες personal training, semi-personal training (μικρά γκρουπ), spinning classes, func- tional training classes με έμφαση στην εκγύμναση μέσω κυκλικών προπονήσεων και προγράμματα HIIT (high intensity interval training). Στο Gener8 προσφέρουν επίσης σε καθημερινή βάση, kids classes – groups μέσω των οποίων βοηθούν παιδιά μικρής ηλικίας να αποκτήσουν σωστή νευρομυϊκή συναρμογή (συνεργασία νευρικού συστήματος με μύες για εκτέλεση μιας κίνησης), βοηθώντας τα παράλληλα να αποκτήσουν καλύτερο συντονισμό των κινήσεων τους αλλά και καλλιεργώντας το αίσθημα της ομαδικότητας κάνοντας και διάφορα παιγνίδια με άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει βοήθεια σε προγράμματα αποκατάστασης, καθώς έχουν τον εξοπλισμό και τις γνώσεις για να δημιουργήσουν κατάλληλα προγράμματα τα οποία απευθύνονται σε αθλητές μέσω των οποίων θα βοηθηθεί η βελτίωση της ατομικής τους απόδοσης. Ταυτόχρονα, παρέχονται και τα ελεύθερα βάρη με τα οποία μπορεί να γυμναστεί κάποιος, έτσι δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες του Gener8 να επιλέξουν οι ίδιοι με ποιο είδος γυμναστικής θέλουν να ασχοληθούν προσφέροντας τους ποικιλία στον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξουν να αθληθούν. Ο χώρος του Gener8 με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί είναι λειτουργικός ενώ παράλληλα ο σχεδιασμός του διαφέρει κατά πολύ από τα παραδοσιακά γυμναστήρια καθώς σκοπός ήταν να διαφοροποιηθεί από την παραδοσιακή εικόνα του γυμναστηρίου – σιδεράδικου. Η διεύθυνση του Gener8 έχει ήδηκινήσει τις διαδικασίες για έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών από τις αρμόδιες αρχές καθώς οι χώροι εκγύμνασης, αποδυτηρίων, εξωτερικοί και περιμετρικοί χώροι έχουν γίνει με βάση τα προαπαιτούμενα που έχουν δοθεί από τις κρατικές υπηρεσίες. Παρέχονται για τους πελάτες αποδυτήρια αντρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α.

Κάθε καινούριο μέλος του γυμναστηρίου συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο με την εγγραφή του στο οποίο αναγράφει πέρα από τα στοιχεία επικοινωνίας του, το επάγγελμα με το οποίο ασχολείται, το ιατρικό του ιστορικό και τους στόχους που θέτει με την έναρξη της εκγύμνασης του. Ταυτόχρονα υποβάλλεται σε ένα τεστ αξιολόγησης με το οποίο η ομάδα μπορεί να δει το επίπεδο φυσικής κατάστασης του ασκούμενου σε συνδυασμό με τις οποιεσδήποτε μυϊκές ανισορροπίες που μπορεί να υπάρχουν. Με βάση τα αποτελέσματα του τεστ δίνονται και συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές μαζί με πρόγραμμα για βελτίωση των πιο πάνω. Γίνεται επαναξιολόγηση του ασκούμενου κάθε περίπου 4 εβδομάδες και ακολούθως αναπροσαρμόζεται και το πρόγραμμά του. Στόχος του Χρυσόστομου και της ομάδας του Gener8 είναι να μπορέσουν, πάντα με τη βοήθεια των αθλουμένων τους να δημιουργήσουν ένα υγιές σώμα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την ποιότητα ζωής του κάθε ενός ξεχωριστά.

Ο Χρυσόστομος μας λέει ότι με την πανδημία ο κόσμος έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του και προσπαθεί να καθιερώσει ένα πιο υγιές τρόπο ζωής. Οι πλείστοι πελάτες του Gener8 προσδοκούν στη βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού τους συστήματος και της φυσικής τους κατάστασης σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός ωραίου σώματος!

Ακροπόλεως 48, 5282, Παραλίμνι

T: 99453601

Instagram: @gener8bysomis