Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Protopapas Food Station

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η εταιρεία GABRIEL ST. PROTOPAPAS FOOD SUPPLIERS πρωταγωνιστεί επαγγελματικά στο χώρο των τροφίμων για πάνω από 40 χρόνια. Σκοπός είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, η εξυπηρέτηση των πελατών της και η αξιοπιστία.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1981 και ασχολείται κυρίως με το εμπόριο κατεψυγμένων τροφίμων. Διατηρεί υποστατικά στην βιομηχανική περιοχή Φρενάρου καθώς και στην Αγία Νάπα, όπου εξυπηρετεί ξενοδοχεία και χώρους εστίασης.
Το 2021 δημιουργήθηκε ο σύγχρονος εκθεσιακός χώρος στα υποστατικά της εταιρείας στην Αγία Νάπα, με την επωνυμία «PROTOPAPAS FOOD STATION» ώστε να μπορεί το κοινό να επισκέπτεται το χώρο και να αγοράζει τα προϊόντα που εισάγει η εταιρεία σε χονδρικές τιμές. κυρία προϊόντα που διατίθενται είναι κατεψυγμένα κοτόπουλα, χοιρινά, βοδινά, αρνίσια, ψαρικά, θαλασσινά, λαχανικά, πατάτες καθώς επίσης και γευστικά κρεατοπαρασκευάσματα.

Στο χώρο του καταστήματος θα βρείτε πλούσιες προτάσεις σε θαλασσινά, όπως μεγάλη ποικιλία σε γαρίδες, ολόκληρα ψάρια όπως φαγκριά Νέας Ζηλανδίας καθώς και μεγάλη ποικιλία σε καλαμάρια και χταπόδια, ενώ πρόσφατα στο χώρο δημιουργήθηκε και ψαραγορά όπου διατίθενται φρέσκα ψάρια. Αναφορικά με τους λάτρεις του κρέατος, θα μείνουν απολύτως ευχαριστημένοι από την ποικιλία σε κρέατα. Πέραν των πολλών επιλογών σε βοδινά, χοιρινά, αρνίσια κρέατα καθώς και κοτόπουλα, υπάρχει διαθέσιμο και το φημισμένο Ιβηρικό χοιρινό κρέας. Επιπρόσθετα, θα βρείτε διαθέσιμα τα εύγεστα και ζουμερά Angus Burger. Ένα άλλο προϊόν που αναμφίβολα ξεχωρίζει στο κατάστημα, είναι το ευρύτερα γνωστό και αναγνωρισμένο Beyond Burger, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Vegan τροφίμων.

Οι εισαγωγές προϊόντων γίνονται από κάθε μεριά του πλανήτη, με σκοπό να μας ταξιδέψουν μέσω των διάφορών γευστικών επιλογών. Αρκετές από τις χώρες προέλευσης των τροφίμων είναι η Νέα Ζηλανδία, Μπανγκλαντές, Νότια Αφρική, Βέλγιο, Ελλάδα, Ισπανία, Σκωτία, Πολωνία, Κίνα, Ουκρανία, Αργεντινή, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Το καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος «Protopapas Food Station» στην Αγία Νάπα, είναι πάντα σε ετοιμότητα, και υποδέχεται τους πελάτες καθημερινά, Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα κατά τη χειμερινή περίοδο και από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φιλίνας 21, Αγία Νάπα

Τ: 23 723724

Facebook: Protopapas Food Station

Instagram: @protopapasfoodstation