Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Kρεοπωλείο «Λευτέρης Α. Χρίστου Πέκα»

Ένα είναι το συνώνυμο του καλού ποιοτικού κρέατος, από το 2009 και έκτοτε. Το αγαπημένο σε όλους κρεοπωλείο, αλλαντοποιείο και εργαστήριο κρεατοπαρασκευάσματων «Λευτέρης Α. Χρίστου Πέκα» στο Φρέναρος. Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και τα εξαιρετικά προϊόντα που διαθέτει, βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή.

Το κατάστημα και το εργαστήριο, ως δημιούργημα του Λευτέρη Χρίστου και της συζύγου του Γεωργίας, είναι το κατάλληλο μέρος για την εμπορία φρέσκων κρεάτων καθώς και την παραγωγή και εμπορία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων. Στα προϊόντα που δημιουργούν, έχουν ως γνώμονα την παράδοση και την καλή γεύση, παρέχοντας στον καταναλωτή μία γκάμα από κρεατοπαρασκευάσματα όπως σιεφταλιές, γύρος, ζαλατίνα, παστά, ρολά, κανελόνια, μπιφτέκια, λουκάνικα, παστουρμάς, το μαγικό σουβλάκι και άλλα πολλά!

Με διαλεχτά κρέατα τοπικής παραγωγής από εγκεκριμένα σφαγεία, κατάλληλες υπηρεσίες υγιεινής, και έπειτα από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, το κατάστημα διαθέτει όλες τις προδιαγραφές, για να σας προσφέρει το καλύτερο προϊόν. Αυτό που έρχεται να συμπληρώσει την εξυπηρέτηση είναι προσωπική επαφή που υπάρχει με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και οι φιλικές τιμές στα προϊόντα.


Το κρεοπωλείο-αλλαντοποιείο-εργαστήριο κρεατοπαρασκευάσματων προσφέρει τα πρότυπα προϊόντα του όχι μόνο στην επαρχεία Αμμοχώστου, αλλά και Παγκύπρια, αφού ως κάτοχος της «Οβάλ Σφραγίδας», κατέχει την άδεια εξαγωγής προϊόντων Παγκύπρια και Πανευρωπαϊκά.
Το κατάστημα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ, Τετάρτη και Σάββατο από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 18:00. Διατίθενται επίσης, υπηρεσίες delivery στην επαρχία Αμμοχώστου.

Φώτη Πίττα, 18 Φρέναρος

T: 23 822608
Facebook: Κρεοπωλείο Λευτέρης