Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Ψαραγορά Αγκίστρι

Με μακρόχρονη πείρα στο χώρο των θαλασσινών και του φρέσκου ψαριού, η ψαραγορά «Αγκίστρι» είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή που φέρνει τη θάλασσα στο τραπέζι μας. Για περισσότερο από 34 χρόνια η ψαραγορά προσφέρει φρέσκο ψάρι σε όλη την επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο.

Πριν από 34 χρόνια ο Κυριάκος Θωμά, πρωτεργάτης και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, αποφάσισε να κάνει την αγάπη του για τη θάλασσα και τα ψάρια της επάγγελμα, δημιουργώντας τη ψαραγορά και προσφέροντας ολόφρεσκο ψάρι στον κόσμο της επαρχίας Αμμοχώστου. Με την πάροδο του χρόνου, τη σκυτάλη πήραν οι δυο γιοί του, Δημήτρης και Άγγελος, τους οποίους διακατέχει το ίδιο πάθος και η ίδια αγάπη με τον πατέρα τους για το επάγγελμα αυτό. Με την καλύτερη εξυπηρέτηση και πολύ μεράκι, οι έμπειροι επαγγελματίες στη ψαραγορά βρίσκονται πάντα στο πλευρό του καταναλωτή παρέχοντας την απαραίτητη βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου ψαριού, καθώς και συμβουλές για το ιδανικό μαγείρεμα ή ψήσιμο, αφήνοντας έτσι όλους τους πελάτες τους ικανοποιημένους.

Από νωρίς το πρωί η ψαραγορά είναι στη διάθεση σας με το πιο φρέσκο ψάρι που μπορείτε να βρείτε, το οποίο καταφθάνει στην ψαραγορά από τις 08:00 η ώρα, κατευθείαν από τις γαλανές θάλασσες της περιοχής μας. Στην ψαραγορά πρωταγωνιστούν τα μπαρμπούνια, το λαβράκι, ο μπακαλιάρος, οι τσιπούρες και πολλά ακόμη φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η ψαραγορά, εδώ και τρείς δεκαετίες είναι σταθερή επιλογή για πολλούς καταναλωτές, οι οποίοι από την πρώτη μέρα λειτουργίας έχουν αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με την οικογενειακή επιχείρηση όσο αφορά την ποιότητα στο ψάρι αλλά και την καθαριότητα στο χώρο.
Αυτό συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι και σήμερα, καθώς με την πάροδο του χρόνου οι αξίες και ο βασικός στόχος της επιχείρησης παραμένει ίδιος. Στόχος λοιπόν, η προσφορά ποιότητας στο ψαρί, στα θαλασσινά και στις γευστικές απολαύσεις που θα γεμίσουν το τραπέζι σας!

Τέλος αναφέρουμε ότι η ψαραγορά κάνει και διανομές σε επιχειρήσεις, εστιατόρια και ξενοδοχεία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.


Λεωφ. Πρωταρά 233, Παραλίμνι
(150 μέτρα μετά την υπεραγορά METRO)
Τ: 23 820 828