Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Ψαραγορά Σκορπιός

Για εσάς που ψάχνετε πάντα ολόφρεσκο ψάρι που να μυρίζει αλμύρα και άμεση εξυπηρέτηση, η καλύτερη επιλογή είναι αναμφίβολα η ψαραγορά «Σκορπιός» στο Παραλίμνι.

Ο πρώτος άνθρωπος που θα αντικρίσετε με το που πατήσετε το πόδι σας στο χώρο του καταστήματος, είναι ο ιδιοκτήτης της ψαραγοράς Σκορπιός, Χρίστος Χριστοφή και η σύζυγός του Νατάσα Τσεκκούρα. Πολύπειροι στο χώρο των θαλασσινών και του ποιοτικού ψαριού είναι πάντα σε ετοιμότητα για να μας εξυπηρετήσουν. Χωρίς αμφισβήτηση, το μεράκι και το πάθος της οικογένειας, είναι η αιτία για την προηγμένη ποιότητα των φρέσκων προϊόντων που διατίθενται, καθώς και τη μεγάλη σημασία που δίνεται ως προς την καθαριότητα και υγιεινή του χώρου. Όσο αφορά την ποιότητα των ψαριών και θαλασσινών, η συγκεκριμένη δουλειά απαιτεί να βρίσκεσαι συνεχώς σε εγρήγορση, καθώς τα προϊόντα πρέπει να διατίθενται άμεσα στον καταναλωτή, ούτως ώστε να διατηρείται η απαραίτητη φρεσκάδα στο προϊόν.

Διατηρώντας άριστη συνεργασία με αρκετούς ψαράδες της περιοχής μας, η ψαραγορά παρέχει καθημερινά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τις δικές μας θάλασσες, αλλά επίσης και από τους πιο απομακρυσμένους ωκεανούς. Το κατάστημα διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες, με μία μεγάλη γκάμα από ζωντανούς αστακούς, στρείδια, μύδια, γυαλιστερές και άλλα οστρακοειδή, καθώς επίσης μαλάκια όπως χταπόδια, σουπιές, καλαμάρια αλλά και μία πλούσια επιλογή από κατεψυγμένα, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Όσο αφορά τα γευστικά προϊόντα εισαγωγής που θα βρείτε στην ψαραγορά, πρωταγωνιστές είναι ο ολόφρεσκος νορβηγικός σολομός, τα γαλλικά στρείδια, ο ζωντανός καναδέζικος αστακός, καθώς και τα γευστικά Ελληνικής εισαγωγής μύδια, κυδώνια και γυαλιστερές. Τέλος να αναφέρουμε ότι όλα τα ψάρια διατίθενται και φιλεταρισμένα. Το κατάστημα θα το βρείτε ανοικτό καθημερινά με συνεχές ωράριο καθώς και Σαββατοκύριακα, με τεράστια ποικιλία σε ψάρια και θαλασσινά ικανοποιώντας όλα τα γούστα των πελατών ξεχωριστά, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.


1ης Απριλίου 101, Παραλίμνι

Τ: 23740005

Facebook: Ψαραγορά Σκορπιός