Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Φρουταγορά Αγίας Νάπας

Από τις απλές καθημερινές ανάγκες σε είδη πρώτων υλών και ολόφρεσκων προϊόντων για το σπίτι μας, αλλά και για την κάλυψη αναγκών σε φρούτα και λαχανικά, όσο αφορά τοπικές επιχειρήσεις της επαρχίας μας, μια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή. Προσφέροντας πάντα άμεση εξυπηρέτηση, η Φρουταγορά Αγίας Νάπας βρίσκετε πάντα στο πλευρό του καταναλωτή.

Μετά από εμπειρία χρόνων στο επάγγελμα αυτό, ο Παναγιώτης Μαύρου “Χατζής”, ιδιοκτήτης της φρουταγοράς, πήρε την απόφαση το 1990 να ανοίξει την Φρουταγορά Αγίας Νάπας, στο κέντρο της Αγίας Νάπας και έκτοτε παρέχει τα καλύτερα προϊόντα σε όλους. Τα παιδιά του Γιώργος, Νιόβη και Ξένιος είναι πάντα παρόν στη «πρώτη γραμμή» της οικογενειακής επιχείρησης, συνεχίζοντας το έργο του πατέρα τους.

Καθημερινά ντόπιοι παραγωγοί καταφτάνουν στη πόρτα του καταστήματος με το φρέσκο εμπόρευμα τους, παρέχοντας άριστης ποιότητας εποχιακά φρούτα και λαχανικά. Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης γαλακτοκομικά προϊόντα, είδη αρτοποιείου, ξηρούς καρπούς και αναψυκτικά που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού. Ανάμεσα στα εποχιακά είδη θα βρείτε τις φημισμένες ντομάτες από το χωριό Οδού, κουνουπίδι, μπρόκολο καθώς και ζουμερά κεράσια με προέλευση από τις πιο γνωστές ορεινές καλλιέργειες του τόπου μας. Επιπρόσθετα, στη φρουταγορά υπάρχουν διαθέσιμα εισαγόμενα φρούτα όπως τα εξωτικά μάνγκο και ανανάδες από χώρες όπως Βραζιλία, Εκουαδόρ και Ισραήλ.

Η φρουταγορά, εδώ και χρόνια παρέχει υπηρεσίες λιανικής πώλησης για όλους τους ντόπιους κάτοικους αλλά και τουρίστες στο γνωστό χώρο του καταστήματος στην Αγία Νάπα. Παράλληλα όμως, ασχολείται με τον τομέα της χονδρικής πώλησης, προμηθεύοντας καθημερινά μέσο των υπηρεσιών delivery, επιχειρήσεις σε όλη την επαρχία Αμμοχώστου, με είδη φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Μεγάλο μέρος του πελατολόγιου της φρουταγοράς καλύπτεται από ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης, καφετέριες, μπαρ και σουπερμάρκετ. Προτέρημα που καθιστά την οικογενειακή επιχείρηση πρώτη στις επιλογές του κόσμου, και
την κάνει να ξεχωρίζει εδώ και τρείς δεκαετίες, είναι οι χαμηλές τιμές και η γρήγορη, σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Η Φρουταγορά Αγίας Νάπας είναι ανοιχτή καθημερινά, Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 7:00 το πρωί μέχρι και τις 19:00 το βράδυ. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το κατάστημα είναι ανοιχτό και τις Κυριακές από τις 9:00 μέχρι τις 13:00.

Γιαννάκη Παππουλή 13, Αγία Νάπα
Τ: 23723372