Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Υπεραγορά Ξενής

Οι σχέσεις αξιοπιστίας με τους πελάτες και το φιλικό περιβάλλον είναι οι βασικές αξίες της οικογένειας Χατζηξενή. Αξίες που κρατάνε 45 ολόκληρα χρόνια και καθιστούν την υπεραγορά Ξενής ψηλά στις προτιμήσεις μας.

Η υπεραγορά Ξενής ταυτίζεται με το Παραλίμνι, καθώς έγινε μέρος της καθημερινότητας μας για πάνω από τέσσερεις δεκαετίες. Το κατάστημα προσφέρει ποιότητα στα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους καταναλωτές. Την αρχή έκανε ο κύριος Ξενής Γ. Χατζηξενής, πρώην μέλος του συνεργατικού στο Παραλίμνι, οραματιστής και πρωτεργάτης αυτής της επιχείρησης. Τώρα η οικογενειακή επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια των παιδιών του, Γιώργου και Ιλιάνας Χατζηξενή, οι οποίοι από το 2000 λειτουργούν την καινούρια σύγχρονη υπεραγορά, ακολουθώντας το όραμα και την πορεία του πατέρα τους, αλλά παράλληλα προσαρμόζοντας την υπεραγορά στον μοντέρνο και απαιτητικό τρόπο ζωής μας.

Η υπεραγορά περιλαμβάνει τα πάντα, για όλες τις ανάγκες του καταναλωτή όπως μία τεράστια ποικιλία σε τρόφιμα, είδη καθαρισμού, είδη προσωπικής υγιεινής, παιχνίδια, σχολικά, καθώς και μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων ποτών και κρασιών στην κάβα του καταστήματος. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της υπεραγοράς είναι η φρουταρία καθώς εκεί θα βρείτε ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά από ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι φέρνουν στην πόρτα της υπεραγοράς καθημερινά, το φρέσκο εμπόρευμα τους. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά της εισαγωγής.

Οι ασυναγώνιστες τιμές στα προϊόντα και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί είναι το μεγάλο προτέρημα που κάνει την υπεραγορά να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια, διατηρώντας το πιστό πελατολόγιο της εδώ και δεκαετίες. Στην υπεραγορά θα βρείτε ολόχρονα ελκυστικές προσφορές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων.

Το αξιόπιστο προσωπικό της υπεραγοράς είναι πάντα στο πλευρό του καταναλωτή για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα 7:00 – 19:00 Τρίτη 7:00 – 19:00 Τετάρτη 7:00 – 15:00 Πέμπτη 7:00 – 19:00 Παρασκευή 7:00 – 19:00 Σάββατο 7:00 – 15:00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΟ


Κωστάκη Αρτυματά 81, 5282, Παραλίμνι
Τ: 23 821485

Facebook: Υπεραγορά Ξενής