Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Υπεραγορά Τσιακούρμας

Καθημερινά, εδώ και 13 χρόνια η υπεραγορά Τσιακούρμας προσφέρει τα πάντα για τις ανάγκες του καταναλωτή. Στο φιλόξενο περιβάλλον της υπεραγοράς, η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να παρέχουν στον κάθε πελάτη που εισέρχεται στο χώρο, τα καλύτερα προϊόντα, αναπτύσσοντας έτσι τις σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

Η υπεραγορά Τσιακούρμας για τους κατοίκους της επαρχίας Αμμοχώστου, είναι συνώνυμο με τα άριστης ποιότητας προϊόντα και με τις καλές και προσιτές τιμές. Το 2009 ο Κυριάκος Τσιακούρμας έκανε το βήμα και δημιούργησε την πρώτη υπεραγορά Τσιακούρμας στο Λιοπέτρι, αφού είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε μεγάλη ανάγκη από τον κόσμο για μια τέτοια υπεραγορά, για την καθημερινή κάλυψη των πρώτων υλών και των οικιακών αναγκών. Το 2014 προχώρησε στην δημιουργία του καταστήματος στη Σωτήρα, επεκτείνοντας έτσι τις υπηρεσίες της υπεραγοράς προς τους κατοίκους της επαρχίας περισσότερο, και επίσης το 2021 προχώρησαν στη δημιουργίας μίας μικρής υπεραγοράς στο συνοικισμό Λιοπετριού επεκτείνοντας την εξυπηρέτηση των κατοίκων ακόμη περισσότερο. Μαζί με το γιό του Κωνσταντίνο Κυριάκου εργάζονται εντατικά για την λειτουργία και εξέλιξη των καταστημάτων.

Στο χώρο της υπεραγοράς θα βρείτε τα πάντα, από προϊόντα που αφορούν την υγιεινή του προσωπικού σας χώρου, τρόφιμα για να γεμίσετε το τραπέζι σας και άλλα πολλά προϊόντα καθημερινής χρήσης. Διαθέσιμα στο χώρο της υπεραγοράς θα βρείτε το delicatessen, τη φρουταρία και το κρεοπωλείο, όπου καθημερινά εξοπλίζονται με προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, παρέχοντας σας τα πιο φρέσκα προϊόντα της αγοράς. Το ντόπιο κρέας, καθώς και τα φρέσκα γαλακτοκομικά και γεωργικά προϊόντα είναι το μεγάλο προτέρημα της υπεραγοράς.

Με το πέρασμα των χρόνων, τα καταστήματα έχουν αποκτήσει σταθερό πελατολόγιο που επιλέγει την υπεραγορά σε καθημερινή βάση. Μυστικό αυτής της καλής σχέσης που έχει αναπτυχθεί με τους πελάτες είναι τα εξαιρετικά προϊόντα και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο κατάστημα κάνοντας τους πάντες να νιώθουν οικία, με αποτέλεσμα να έχουν εντάξει την υπεραγορά στην καθημερινότητά τους. Επιπρόσθετα, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού προχώρησαν στη δική τους εισαγωγή επώνυμων προϊόντων και σε συνεργασία με μεγάλη αλυσίδα στην Ελλάδα δημιούργησαν την ιδιωτική ετικέττα “FC”, τα οποία εισάγονται αποκλειστικά από την υπεραγορά, και ως οι μόνοι αντιπρόσωποι στην ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου θα τα βρείτε μόνο στις υπεραγορές Τσιακούρμας. Μερικά από τα προϊόντα της εν λόγο επωνυμίας είναι χαρτικά, ζυμαρικά, δημητριακά, πραλίνες, παξιμάδια και είδη καθαριότητας στις πιο χαμηλές τιμές.

Οι υπεραγορές Τσιακούρμας στο Λιοπέτρι είναι ανοιχτές τις καθημερινές από τις 6:30-19:00, το Σάββατο από τις 6:30-18:00 και την Κυριακή από τις 8:30-17:00.

Η υπεραγορά Τσιακούρμας στη Σωτήρα είναι ανοιχτή τις καθημερινές από τις 7:00-19:00, το Σάββατο από τις 6:30- 18:00 και την Κυριακή από τις 9:00-17:00.


Γρίβα Διγενή 17, Λιοπέτρι

Πλατεία Ελευθερίας, Σωτήρα

Τ: 23 740289/ 23 943088

Facebook: Tsiakourmas Supermarket

Instagram: @tsiakourmasmarket