Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Σύγχρονη υπεραγορά στις ανάγκες τις νέας γενιάς

Η Υπεραγορά Κόκκινος γνωστή και ως «Η Υπεραγορά της Αμμοχώστου», είναι η μακροβιότερη υπεραγορά στην επαρχία μας. Έχει γίνει σταθερή αξία, όσον αφορά την άριστη ποιότητα στα προϊόντα και τις σχέσεις αξιοπιστίας που έχει κτιστεί όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στους πελάτες, το προσωπικό και τους ιδιοκτήτες. Μπαίνοντας στο χώρο της υπεραγοράς, οι σύγχρονοι ανακαινισμένοι χώροι κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις, όπως για παράδειγμα ο χώρος του κρεοπωλείου που γίνεται αμέσως ο παράδεισος των καλοφαγάδων.

Όλα άρχισαν το 1960 όταν ο Γεώργιος Κόκκινος, άνοιξε ένα μικρό συνοικιακό μπακάλικο, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ντόπιων κατοίκων της περιοχής. Με την πάροδο του χρόνου, το 1988 το μικρό κατάστημα μεταφέρθηκε στη οδό 1ης Απριλίου και έτσι δημιουργήθηκε η Υπεραγορά Κόκκινος. Έκτοτε, η υπεραγορά βρίσκεται πάντα στο πλευρό του κάθε πελάτη ξεχωριστά καθώς και στους άπορους συνανθρώπους μας, προσφέροντας καλές τιμές για όλους ανεξαιρέτως.

Μετά από πολλές ανακαινίσεις η υπεραγορά έφτασε στη τελική μορφή που έχει σήμερα, και η επόμενη γενιά έχει αναλάβει τα ηνία στη διοίκησης της υπεραγοράς. Κρατώντας τις βασικές αξίες με τις οποίες έχουν γαλουχηθεί από τους προκατόχους τους, αλλά παράλληλα φέρνοντας μία μοντέρνα νότα στο χώρο και προσαρμόζοντας την υπεραγορά στις ανάγκες τις νέας γενιάς. Η σύγχρονη καφετέρια, καθώς και οι ανακαινισμένοι, υπερσύγχρονοι χώροι του Delicatessen και του Κρεοπωλείου είναι μέρη του καταστήματος που είναι άξια αναφοράς, και καθορίζουν την «νέα εποχή» της υπεραγοράς.

Το κρεοπωλείο του καταστήματος είναι αναμφίβολα ένα στολίδι για την υπεραγορά. Από τον Φεβρουάριο του 2022, ο όμιλος εταιριών Amaxulus, στον οποίο ανήκει το Κρεοπωλείο – Κρεοτεχνείο Αγροκηπιώτης, μετά από την επιτυχή μακρόχρονη πορεία του στην επαρχία Λευκωσίας, γίνεται μέλος της οικογένειας Κόκκινος και μας προσφέρει τα πάντα για το κρέας. Τα ντόπια και τα εισαγόμενα κρέατα είναι προϊόντα της καλύτερης ποιότητας που υπάρχει στο παζάρι και επιλέγονται κατόπιν αυστηρού ελέγχου από τους ίδιους τους ειδικούς. Όσο αφορά τα προϊόντα εισαγωγής, στο κρεοπωλείο θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βοδινά Ιαπωνίας, Αυστραλίας, Αμερικής, Αργεντινής, Βραζιλίας, Ουρουγουάης, Αγγλίας, Σκωτίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας. Θα σας εκπλήξει επίσης η επιλογή σε αγνά αρνάκια Μυτιλήνης, καθώς η κρεαταγορά είναι η μοναδική που εισάγει το προϊόν αυτό στην ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου. Άξιο αναφοράς είναι ότι το Κρεοπωλείο – Κρεοτεχνείο Αγροκηπιώτης είναι η μόνη εταιρία Παγκύπρια που ως μέλος του Ιαπωνικού οργανισμού Kobe Beef Ιαπωνίας κατέχει την άδεια πώλησης του συγκεκριμένου προϊόντος.

Αν ψάχνετε υψηλής ποιότητας κρεατοπαρασκευάσματα που παρασκευάζονται όλα με φρέσκα κρέατα, σε ένα καθαρό και υγειονομικά ελεγμένο περιβάλλον, το κρεοπωλείο είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Επιπρόσθετα, θα βρείτε μαριναρισμένα κρέατα, που οι μαρινάδες είναι φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά, χρησιμοποιώντας τη σειρά “Pure” χωρίς αλλεργιογόνα και πρόσθετα συντηρητικά.


Το Κρεοπωλείο – Κρεοτεχνείο Αγροκηπιώτης βραβεύτηκε ως η πρώτη εταιρία παγκύπρια που χρησιμοποίησε αυτές τις εξειδικευμένες μαρινάδες και κατέχει το πιστοποιημένο βραβείο από την εταιρία κατασκευής τους. Το κρεοπωλείο εδώ και ένα χρόνο είναι η αγαπημένη «στάση» όλων των πελατών της υπεραγοράς Κόκκινος. Μεγάλο του προτέρημα είναι η ποιότητα των προϊόντων και η ποικιλία σε κρέατα και κρεατοπαρασκευάσματα που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Στο χώρο της υπεραγοράς διατίθενται επίσης τα αλλαντικά Prime Farms, που παράγονται και ψήνονται εξολοκλήρου σε παραδοσιακούς ξυλόφουρνους, στο υψηλών προδιαγραφών αλλαντοποιείο της εταιρίας.

Οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας του κρεοπωλείου είναι ίδιες με τις μέρες και ώρες λειτουργίας της υπεραγοράς, οι οποίες είναι Δευτέρα – Παρασκευή 7:00 πμ – 19:30 μμ, Σάββατο 7:00 πμ – 19:00 μμ και Κυριακή από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.


Λεωφόρος 1ης Απριλίου, Παραλίμνι
Τ: 23 821427

Facebook: Kokkinos Supermarket

Instagram: @kokkinos_supermarket