Αφιέρωμα – Στηρίζω την τοπική αγορά: Υπεραγορά METRO

Τα METRO έκλεισαν φέτος 40 χρόνια λειτουργίας. Από τον Οκτώβριο του 1982 όταν λειτούργησε η πρώτη υπεραγορά στη Λάρνακα, η αλυσίδα κατάφερε να αγαπηθεί να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί. Με τους πελάτες έχει χτιστεί μια γερή σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας καθώς και με το προσωπικό, τους προμηθευτές και συνεργάτες. Για τα METRO, η βασική αρχή με την οποία πορεύεται η εταιρεία, είναι ότι πάνω απ’ όλα μετράει ο άνθρωπος.

Μετά τη Λευκωσία, τη Λάρνακα και τη Λεμεσό, άνοιξε το 2014 και 6ο κατάστημα METRO στο Παραλίμνι για να εξυπηρετεί τον κόσμο της ελεύθερης Αμμοχώστου, με ένα διώροφο κτίριο, πολλά τμήματα και άνετο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, στον πάνω όροφο της υπεραγοράς, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί την καφετέρια για στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα του Πρωτάρα.
Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν στην υπεραγορά METRO όλα όσα χρειάζονται συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, στις πιο προσιτές τιμές, με αμέτρητες προσφορές καθημερινά. Το προσωπικό είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες, έτσι ώστε το ψώνισμα να είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Στα METRO φροντίζουν να διατηρούν τους χώρους τους φιλόξενους, προσεγμένους, προσφέροντας τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα, ενδελεχώς ελεγμένα προϊόντα. Σας εξυπηρετούν σε χώρους μοντέρνους, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Χώροι οι οποίοι σφύζουν από ζωή, οι οποίοι λειτουργούν απρόσκοπτα από το φιλικό, ακούραστο και πάντα πρόθυμο προσωπικό.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο, τα METRO προσφέρουν και διανομή στο σπίτι, μέσα από τη συνεργασία τους με την πλατφόρμα WOLT, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Σήμερα, οι έξι υπεραγορές METRO, με σύγχρονο αλλά πάντα με φιλικό και προσγειωμένο προφίλ, με έντονο το αίσθημα της ανταπόδοσης και στήριξης προς την κοινωνία και του σεβασμού προς τους επισκέπτες στο «σπίτι» τους, τους πελάτες τους, συνεχίζουν ακάθεκτα να προσφέρουν, να βελτιώνονται, να εξελίσσονται, να ακούνε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας της υπεραγοράς είναι Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και Κυριακή από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 21:00.

Λεωφόρος Πρωταρά 212, Παραλίμνι

Τ: 23 300411

Facebook: METRO Supermarkets

Instagram: @metrocyprus