Αφιέρωμα Σπίτι: «Home, Sweet Home» Estates!

Η Sweet Home Estates µέσω του έμπειρου της προσωπικού, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και παρέχει συμβουλές για επενδύσεις σε γη, σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων.

Είναι ίσως η μοναδική στην επαρχίας µας, που καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών στον κλάδο, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως διαμεσολάβηση σε πωλήσεις και ενοικιάσεις, τουριστικές ενοικιάσεις, διαχείριση έργων ανάπτυξης γης, εργολαβίες, διαχείριση ακινήτων και διαχείριση χαρτοφυλακίων ακινήτων.

Η εταιρεία βασίζεται στην τεχνογνωσία και τις επαγγελματικές δεξιότητες των δύο βασικών στελεχών της, του Θανάση Αθανασίου και του Φώτη Ιωάννου, οι οποίοι µετράνε περισσότερα από 20 χρόνια εµπειρίας στην τοπική αγορά ακινήτων.

Ο Θανάσης Αθανασίου (AssocRICS, Εγγ. Κτηματομεσίτης Α.Μ. 872), σύμβουλος ακινήτων και οικονομολόγος, ενεργός ∆ιευθύνων Συνέταιρος της Sweet Home Estates ασχολείται κυρίως µε πωλήσεις και µάρκετινγκ, συµβουλευτικά σε επενδύσεις σε ακίνητα, διαχείριση & ανάπτυξη ακινήτων.

Ο Φώτης Ιωάννου (MRICS, Εγγ. Κτηματομεσίτης Α.Μ. 470), εκτιµητής ακινήτων, είναι ο ιδρυτής και συνέταιρος µε  ενεργό ρόλο στον όµιλο εταιρειών Sweet Home Estates µε πρακτική εµπειρία σε διάφορες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία όπως εκτιµήσεις, επενδύσεις σε ακίνητα, διαχείριση και ανάπτυξη έργων/ακινήτων και πολλά άλλα.

Η εταιρεία έχει πελάτες τόσο από τοπική αγορά, όσο από πολλές ξένες αγορές. ∆ιαθέτει γνώσεις και εμπειρία, ώστε να βοηθήσει πωλητές και αγοραστές για την προώθηση/εξεύρεση του ακινήτου, την διαπραγμάτευση, αλλά και σε όλα τα στάδια µέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Επιπρόσθετα, η εταιρεία διαθέτει ιστορικό πρακτικής εμπειρίας σε επενδυτές ακινήτων προσφέροντας ολοκληρωµένες υπηρεσίες για διαχείριση των επενδύσεων µε σκοπό το κέρδος ή δημιουργία εισοδήματών από τα ακίνητα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα εργαλεία και συστήματα για την διαχείριση πελατών και προώθηση ακίνητων.

H Sweet Home Estates συνεχίζει να ανταποκρίνεται µε αξιοπιστία, επαγγελματισμό και ευελιξία, για τις υπηρεσίες που ζητούνται και η εταιρεία προσφέρει.

Το έργο Emerald Pearl

Το έργο Emerald Pearl, περιλαμβάνει 36 σύγχρονες βίλες στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Το κάθε σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός στο ισόγειο, προσφέροντας ευελιξία στις επιλογές διαβίωσης. Ο μοντέρνος σχεδιασμός των διαμερισμάτων και τα μεγάλα παράθυρα γεμίζουν τον εσωτερικό χώρο των σπιτιών με φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα καθόλη τη μέρα.

Τα σπίτια είναι σχεδιασμένα για τις ανάλογες θερμοκρασίες της Κύπρου τόσο σε καλοκαιρινή αλλά και χειμερινή περίοδο καθώς είναι σχεδιασμένα εξ’ ολοκλήρου με θερμομονωτική κάλυψη, παρέχοντας οικονομία σε ενέργεια και κόστος. Παράλληλα σε κάθε σπίτι ρχει Πρόνοια για εργονομικό τζάκι, το οποίο είναι τοποθετημένο στο σαλόνι. Στο εξωτερικό τμήμα το κάθε σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με πισίνα αλλά και ένα καταπράσινο κήπο!

Τοποθεσία έργου
Η τοποθεσία του έργου είναι ιδανική καθώς βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά απ’ το κέντρο της Αγίας Νάπας σε ένα ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη διάσημη παραλία “Nissi Beach” αλλά και σε πολλαπλές παραλίες της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά, ενώ παράλληλα είναι σε απόσταση αναπνοής από την AYIA NAPA MARINA αλλά και τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί σε άλλες πόλεις και αεροδρόμια.

Βρείτε το έργο εδώ

Χειµάρας 5, Παραλίµνι,

T: 23 723355 Sales Line: 77 772027

Facebook: Sweet Home Estates 

Instagram: sweethomeestates

sweethome.cy