Αφιέρωμα Σπίτι: Υπογραφή ποιότητας για το σπίτι των ονείρων σας

Με άψογη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία η εταιρεία Interhome διαπρέπει στην ντόπια αγορά για πάνω από 50 χρόνια. Αναβαθμίζοντας και ανανεώνοντας τον χώρο σας, ο τρόπο ζωής σας βελτιώνεται προς το καλύτερο. 

Πρωτοστάτης στο εμπόριο πλακιδίων και ειδών υγιεινής αλλά και στον τομέα της ξυλείας και DIY, πρόκειται για µια εταιρεία που εξελίσσεται, ανανεώνεται συνεχώς διευρύνοντας όλο και περισσότερο το πιστό πελατολόγιο της και αυτό οφείλεται στην άρτια εξειδικευμένη ομάδα της Interhome.

Η εταιρεία Interhome ασχολείται γενικά με το σπίτι, από την αρχή της οικοδόµησης, αλλά και με ανακαινίσεις. Παρέχει άρτιας ποιότητας πατώµατα όλων των µεγεθών, επενδύσεις τοίχου εσωτερικά και εξωτερικά, επενδύσεις µπάνιων, είδη υγιεινής, από WC εντοιχισµένα µέχρι νιπτήρες επικαθύµενους, βρύσες εντοιχισµένες και εξωτερικές, εντοιχισμένα ντους για ταβάνι και τοίχου και αξεσουάρ μπάνιου. Εξειδικεύετε στον τομέα της στεγανοποίησης και εξωτερικής θερμομόνωσης καθώς και Χρώματα, Τσιμεντοκονίες, Διακοσμητικά δάπεδα. Αυτά είναι µόνο μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημά τους.

Μέσα από την πολυετή πορεία της, η εταιρεία Interhome ανέπτυξε την κατάλληλη τεχνογνωσία και ειδίκευση στον τομέα της κατοικίας, προσφέροντας τα καλύτερα υλικά σε συνεργασία με γνωστές Ευρωπαϊκές επωνυμίες. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πολυετή συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Ιταλία τον Imola Group (Imola, Leonardo, La Faenza). Άλλες σημαντικές συνεργασίες έχει από Ισπανια με Etile, Navarti, TAU, STN Ceramica, KTL Ceramica, Ramon Soler, από Ιταλία Ceramica Rondine, Mariner, Casalagrande Padana, Hatria και φυσικά με τις γνωστές εταιρείες ειδών Υγιεινής Laufen και Geberit Ελβετίας.

Παράλληλα, στο τµήµα ξυλείας µπορείτε να βρείτε όλων των ειδών πατώµατων deck, ξύλα για πέργολες και περιφράξεις, γυψοσανίδες, καθώς και µεγάλη γκάµα µελαµίνων για ερµάρια. Διαχρονική συνεργασία με Stenvalls Σουηδίας και κύριος συνεργάτης με την KNAUF. Στο τµήµα DIY µπορείτε να βρείτε είδη επιπλοποιίας (πόµολα, χέρια µεσόθηρων, µηχανισµούς κουζίνας και ερµαριών) , μονώσεις ταρατσών, Εξωτερικές θερμομονώσεις, τεράστια γκάμα χρωμάτων και προστασία επιφανειών,  πατητές τσιμεντοκονίες πατώματος και τοίχου, διακοσμητικά δάπεδα, είδη κήπου. Είναι απευθείας εισαγωγές του μεγάλου οίκου Isomat.

Με την ιδιαίτερα ολοκληρωµένη γκάµα προϊόντων που θα βρείτε στα καταστήματα Interhome, θα αναδείξετε και θα καλύψετε κάθε ανάγκη του προσωπικού σας χώρου. 

Οδός: 1ης Απριλίου 152, Παραλίμνι

Τηλέφωνο: 23 820600 / 23820610

Facebook: SMT Interhome

Instagram: smt_interhome