Αφιέρωμα σπίτι: Σπίτι από την αρχή

Η εταιρεία Aristotelous Furnishing για πάνω από τέσσερις δεκαετίες διαπρέπει στον τομέα της εκλεκτής επιπλοποιίας Παγκύπρια. Με βάση τη δική σας αισθητική και γούστο δημιουργεί τον χώρο σας, για εσάς!

Η ιστορία της εταιρείας έχει τις βάσεις της από το 1980 όταν ο ιδρυτής της Γιαννάκης Αριστοτέλους µε την πολύχρονη πείρα του, κατάφερε να εδραιώσει την εταιρεία σε πρώτο όνοµα στην επαρχία Αµµοχώστου και όχι µόνο. Η εταιρεία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την άριστη ποιότητα κατασκευής, την αυθεντικότητα στις χειροποίητες κατασκευές, τη προσοχή στη λεπτοµέρεια και τις δηµιουργικές ιδέες. Το 2010 η δεύτερη γενεά της οικογένειας η οποία µεγάλωσε µε αρχές στον τοµέα του επίπλου, έφερε στην εταιρεία καινούργιες ιδέες και την πέρασε σε άλλο επίπεδο. Σήμερα, με βάση τα νέα δεδομένα η εταιρεία εξακολουθεί να διαπρέπει δημιουργώντας το σπίτι των ονείρων σας, πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία.

Η Aristotelous Furnishing συνδυάζει τον κατασκευαστικό τομέα με τον τομέα των εισαγωγών και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά την επίπλωση του σπιτιού σας. Τα έπιπλα που εισάγονται από την εταιρεία είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με προέλευση από χώρες όπως Ελλάδα, Ιταλία και Δανία. Στον τομέα των εισαγωγών, συνδυάζει την υπεροχή στο γούστο, την άριστη εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση, αλλά και την ποιότητα με τις καλές τιμές που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα έπιπλα που εισάγει η εταιρεία είναι όλα custom made και φτιάχνονται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο κάθε πελάτης.

Σημαντικό να γνωρίζουμε πως οι συλλογές τους σε όλα τα είδη όπως σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες και μικροέπιπλα, ανανεώνονται συνεχώς, εμπλουτίζοντας το δυναμικό της εταιρείας με σύγχρονα έπιπλα, άριστης ποιότητας, με γνώμονα πάντα την εξέλιξη και τις απαιτήσεις του πελάτη. Η Aristotelous Furnishing εκτός από την επίπλωση, αναλαμβάνει και όλα τα συναφή που αφορούν τον χώρο σας, όπως κουρτίνες, blinds, χαλιά και διακοσμητικά είδη, καθώς επίσης παρέχει την υπηρεσία διακόσμησης εσωτερικών χώρων για όλους όσους χρειάζονται την οπτική ενός επαγγελματία για να αναβαθμίσουν τον χώρο τους όπως επιθυμούν.  

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείτε και στον επαγγελµατικό εξοπλισµό εστιατορίου, µπαρ, καφετέριας, ξενοδοχείου κ.α. διαθέτοντας µεγάλη γκάµα επιλογών και για επαγγελματίες. Με αυτό τον τρόπο η Aristotelous Furnishing έχει διευρύνει το πελατολόγιό της εξυπηρετώντας πολλές επιχειρήσεις.

Πάντα δίπλα στον καταναλωτή, η Aristotelous Furnishing παρέχει εξαίρετες υπηρεσίες σε όλες τις επαρχίες, δημιουργώντας τον χώρο σας όπως τον έχετε φανταστεί!

Οδός: ∆αιδάλου 8, Παραλίµνι

Tηλέφωνο: 23 821847

Facebook: Aristotelous Y. Furnishing 

Instagram: aristotelousfurnishing