Αφιέρωμα Σπίτι: Προσεγμένη δημιουργία στις χειροποίητες ξυλουργικές κατασκευές

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η εταιρία Κ.Χαραλάµπους (Κοσιης) εξοπλίζει το χώρο σας με άρτιας ποιότητας ξυλουργικές κατασκευές. Πατέρας και γιός, συνυπάρχουν στην εταιρεία συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον και παντρεύοντας την εμπειρία μαζί με τις καινούριες ιδέες.

Η εταιρεία Κ.Χαραλάµπους (Κοσιης), γνωρίζοντας τα µυστικά του ξύλου εδώ και πολλά χρόνια, ασχολείται κυρίως µε ξυλουργικές εργασίες και δραστηριοποιείται στις κατασκευές – ανακαινίσεις, σε όλη την Κύπρο. Το ξυλουργείο ιδρύθηκε από τον Κωνσταντή Χαραλάµπους Κοσιή το 1987, όταν ήταν µόλις 23 ετών, στην οδό Παραλιµνίου 15, στη Σωτήρα. Πλέον στη διεύθυνση της εταιρείας βρίσκεται και ο γιος του, Χριστόδουλος Χαραλάµπους. Ο χώρος που στέγαζε αρχικά το ξυλουργείο, ήταν το πατρικό σπίτι του παππού του Κωνσταντή, όπου εκεί έκανε τα πρώτα του βήµατα. Με την πάροδο του χρόνου, το 2006, δημιουργήθηκε το νέο εργοστάσιο στη βιοµηχανική περιοχή Σωτήρας, όπου βρίσκεται µέχρι και σήµερα. Εκεί στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, η έκθεση για την παρουσίαση της δουλειάς τους, καθώς και οι χώροι κατασκευής και αποθήκευσης, εξοπλισµένοι µε σύγχρονα µηχανήµατα επεξεργασίας ξύλου και εξειδικευµένο ανθρώπινο δυναµικό.

Η ομάδα της εταιρείας δημιουργεί αισθητικά άρτιες δημιουργίες σε όλο το φάσμα των ξυλουργικών κατασκευών όπως κουζίνες, τραπεζαρίες, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, πόρτες, πορτοπαράθυρα, πέργκολες, ερμάρια, έπιπλα τηλεόρασης, ξύλινες διακοσμήσεις χώρου, καθώς και στέγαση εξωτερικού χώρου. Επιπλέον, κατασκευάζουν και ανακαινίζουν ξύλινα αντικείμενα σε σπίτια, ξενοδοχεία και χώρους εστιάσεις. Βασισμένοι πάντα στην ποιότητα των κατασκευών αλλά και τις ασυναγώνιστες τιμές, κατασκευάζουν τα πάντα µε µεράκι και αγάπη, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια. Ούτως ή άλλως η προσεγμένη προσοχή στην λεπτομέρεια, είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην τοπική αγορά.

Πατέρας και γιός συνδυάζουν τη γνώση µε την πείρα. Ο Κωνσταντής με 34 χρόνια εμπειρίας έχει ζυμωθεί μέσα στη δουλειά ενώ παράλληλα ο Χριστόδουλος ως απόφοιτος του τμήματος «Τεχνολογία Ξύλου και Σχεδιασµός Επίπλου», φέρνει µε φρέσκο αέρα τη δημιουργικότητα και τη καινούργια τεχνογνωσία στην εταιρεία τους. Επιπλέον, τη δική τους εμπειρία μοιράζεται και το καταρτισμένο προσωπικό, όπου εργάζεται σχεδόν για 30 χρόνια στην εταιρεία. Η εξελίξη της ομάδας είναι συνεχής, παρακολουθώντας και ενημερώνωντας συνεχώς μέσω σεμιναρίων και εκθέσεων σε Κύπρο και εξωτερικό.

Η εταιρεία Κ.Χαραλάµπους κατασκευάζει ξυλουργικές εργασίες για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους. Ο τουριστικός τομέας καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του πελατολογίου τους. Διάφορες επιχειρήσεις όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία συνεργάζονται για χρόνια μαζί με την εταιρεία αναπτύσσοντας σχέσεις αξιοπιστίας, αλλά και φιλίας. Επίσης, η εταιρεία συνεργάζεται πολύ με τον κλάδο των ακινήτων στην επαρχία Αμμοχώστου και με διάφορους Developers και κατασκευαστές. 

Η δημιουργικότητα και η υπευθυνότητα είναι οι βασικές τους αρχές της εταιρείας Κ.Χαραλάµπους, και με αυτά έχουν κτίσει ένα καλό όνομα όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα των χειροποίητων κατασκευών. Με γούστο και µεράκι προσφέρουν άριστη και ποιοτική εργασία σε όλους τους πελάτες και στοχεύουν στην υλοποίηση όλων των κατασκευών που έχουν οραματιστεί για τον προσωπικό τους χώρο.

Οδός: Αγίου Αναστάσιου 15, Βιοµηχανική περιοχή Σωτήρας

Τηλέφωνο: 99 363860 

Facebook: Κ.Χαραλάµπους Κοσιης

Instagram: k.kcharalampous

Εmail: koshis.ch@gmail.com