Αφιέρωμα Σπίτι: Πολύτιµες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο χώρο του καθαρισμού

Ο Ανδρέας Ευαγόρου, είναι ο ιδρυτής της Power Services. Μια επιχειρηματική δραστηριότητα που αποτελείται από την Power Skip & Hook, PowerDrain & CCTV και την Power Jet Cleaning Systems.

Τον Μάρτιο του 2019, η Power Services επεκτάθηκε καθώς ο Ανδρέας Ευαγόρου, αποφάσισε να πρωτοπορήσει µε τη δηµιουργία µιας ακόµης υπηρεσίας, την Power Jet Cleaning Systems, η οποία υπηρεσία εξειδικεύεται στον τοµέα των εξωτερικών καθαρισµώνκαι συντήρησης, αλλά και της Power Drain & CCTV που ειδικεύεται σε τελευταίας γενεάς μηχανήματα, ενδοσκοπικούς ελέγχους, στην επισκευή σωλήνων και αποχετεύσεων, με τη μέθοδο εποξικής ρητίνης και relining εφαρμόζοντας ενδοσκοπικούς ελέγχους με χρήση κάμερας.

Η Power Jet Cleaning Systems, η οποία εξειδικεύεται στον καθαρισµό και στη συντήρηση εξωτερικού χώρου, είναι πλήρως εναρµονισµένη µε τις σύγχρονες τεχνικές και µεθόδους. Η Power Jet Cleaning Systems απευθύνεται σε ξενοδοβιοµηχανίες, εργοληπτικές εταιρείες, ιδιώτες, σε βαριές & ελαφριές βιοµηχανίες καθώς και σε δήµους & κοινότητες. Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι, ξέπλυµα οροφής – κεραµιδιών, καθαρισµός και συντήρηση παιχνιδότοπων, υδροπάρκων, πεζοδροµίων και πλατειών, καθαρισµός στο χώρο χρησιµοποιώντας την µέθοδο της υδροβολής, αφαίρεση Graffiti και µούχλας, βιολογικός καθαρισµός συνθετικού γρασιδιού, καθαρισµός και συντήρηση Deck. Επιπρόσθετα, αναλαµβάνει τακτικό καθαρισµό και συντήρηση εξωτερικού χώρου συµπεριλαµβανοµένου διακοσµητικών πετρών, βοτσαλωτών και σταµπωτών δαπέδων.

Το έµπειρο και εξειδικευµένο προσωπικό της εταιρείας αναλαµβάνει τον καθαρισµό, χρησιµοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισµό. Μέληµα τους είναι να επιτυγχάνουν πάντα άριστα αποτελέσµατα. Η αξιοπιστία και άµεση εξυπηρέτηση της εταιρείας σε συνδυασµό µε εξειδικευµένα µηχανήµατα-εξοπλισµό καθώς και το έµπειρο προσωπικό είναι τα στοιχεία που εγγυώνται άµεση εξυπηρέτηση και ποιότητα δουλειάς.

Όσο αφορά την Power Drain & CCTV η υπηρεσία αναβαθμίστηκε με τα τελευταίας γενεάς μηχανήματα Mini Miller, Mini Coating Pump, Collar conections, Lining cannon, Inversion Drums, Bendy Packer και κάμερα ενδοσκοπικού ελέγχου πιστοποιημένη από την Picote Solution με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό για διάγνωση προβλημάτων στους σωλήνες, αποκατάσταση ζημιάς και διαρροών με χρήση εποξικής ρητίνης.Παράλληλα το προσωπικό τηςPower Drain & CCTV είναι εκπαιδευμένο στη Φινλανδία με πιστοποίηση από την Picote Solution.

Αναλαμβάνει αποφράξεις υδρορροών και αποχετεύσεων καθώς και τον καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων. Με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτει εντοπίζει με ακρίβεια που είναι φραγμένη η σωλήνα με αποτέλεσμα την επιτυχή απόφραξη της. Για την υψηλή ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, συνεχίζουμε να αναβαθμιζόμαστε με καινούριο εξοπλισμό και μεθόδους στα εργοστάσια της Picote Solutions.

Η Power Skip & Hook, το παλαιότερο χαρτί στο δυναμικό της εταιρείας, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για τη διαχείριση αποβλήτων, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ανακαινίσεις, καθαρισμούς και σε εργοληπτικές εργασίες με την τοποθέτηση skip σε οποιοδήποτε χώρο θέλετε. Μερικές από τις δραστηριότητες της εταιρείας είναι συλλογή και μεταφορά των αποβλήτων, η διάθεση και αξιοποίηση αποβλήτων για λογαριασμό τρίτων και η αξιοποίηση ή διάθεση αποβλήτων στους χώρους παραγωγής σε χαμηλό κόστος.

Μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας µε σταθερά βήµατα είναι να εµπλουτίσουν την γκάµα των υπηρεσιών τους µε σύγχρονες και καινοτόµες ιδέες. Προσπάθεια τους, να διατηρήσουν την Power Skip Express ως πρώτη προτίµηση στην Επαρχία Αµµοχώστου και να προωθήσουν την Power Jet και την Power Drain & CCTV στο επόµενο επίπεδο, ακολουθώντας το ρητό «η καθαριότητα είναι η µισή αρχοντιά και δίνοντας βαρύτητα στην ειλικρίνεια, άµεση εξυπηρέτηση και σωστή επαφή µε τον πελάτη, φροντίζοντας πάντα να προσφέρουν πολύτιµες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αφού αποτελεί ένα σηµαντικό κοµµάτι».

Μακαρίου Γ,17, ∆ερύνεια

Τηλέφωνο: 99638054

Facebook: Power Services 

Instagram: powerservicescy

powerjet-cleaning.com