Αφιέρωμα Σπίτι: Νέα πνοή στον τομέα των ακινήτων

Νέο αέρα στον τομέα των Ακινήτων ήρθε για να φέρει η εταιρεία PROPERTY CHOICE!!!

Αν και νεοσύστατη εταιρεία, η οποία ξεκίνησε τις εργασίες της από τον περασμένο Μάρτιο, έχει στο δυναμικό της μια δυνατή και έμπειρη ομάδα στον τομέα των Ακινήτων, η οποία αποτελείτε από τον Δημήτρη Μαρκουλλή, Νικόλα Παρασκευόπουλο και Αδάμο Σπανάχη.

Μέσα από την έντονη παρουσία τους στην αγορά των ακινήτων για χρόνια, την εμπειρία τους και σε συνδυασμό με την προσκόμιση της κατάλληλης κατάρτισης, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προχώρησαν στην δημιουργία μιας δυνατής συνεργασίας. Το γραφείο της εταιρείας βρίσκεται στο Παραλίμνι, το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί όλη την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει και γραφείο στην Λάρνακα, εξυπηρετώντας την επαρχία Λάρνακας. 

Η πολλά υποσχόμενη εταιρεία PROPERTY CHOICE, καλείται να καλύψει πολλές από τις ανάγκες των αγοραστών, είτε αυτοί αναζητούν την ιδανική κατοικία για αυτούς, την αγορά εξοχικής κατοικίας ή οικοπέδου, είτε αυτοί θέλουν να κάνουν τα επόμενα επενδυτικά τους βήματα όσον αφορά τα ακίνητα αλλά και την αγορά γης.

Η ομάδα της PROPERTY CHOICE έχει θέσει υψηλούς στόχους για την ανέλιξη της εταιρείας μέσα στην Κυπριακή αγορά. Κύριο μέλημα είναι η καταρτισμένη προσφορά υπηρεσιών και η εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη που επιλέγει την PROPERTY CHOICE. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η εδραίωση της εταιρείας στον χώρο, με δυνατές συνεργασίες και παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Η PROPERTY CHOICE αναλαμβάνει τα ακίνητα σας, για εσάς, διευκολύνοντάς σας καθ’ όλη την πορεία της διαδικασίας πώλησης ή διαχείρισης του ακινήτου σας. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να πωλήσει το ακίνητό του, το μόνο που έχει να κάνει είναι να ορίσει ένα ραντεβού με την εξειδικευμένη ομάδα της PROPERTY CHOICE, με σκοπό να γίνει η ανάλυση των επιλογών για την χρήση και σωστή προώθηση του Ακινήτου στην αγορά. Επιπλέον, η PROPERTY CHOICE προσφέρει επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως οι δωρεές ακινήτων ( π.χ. από γονιό σε παιδί), διαχωρισμός ακινήτων, ενοικίαση και αντιπαροχή.

Η ομάδα της PROPERTY CHOICE, βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, συνοδοιπόρος του σε όλη την πορεία, από το πρώτο ραντεβού μέχρι και το κτηματολόγιο. Εμπιστευτείτε, τους συνεργάτες της PROPERTY CHOICE για να σας λύσουν τα χέρια και να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε!

Οδός: Λεωφόρος Πρωταρά 259, Παραλίμνι

Τηλέφωνο: 23822777 

Website: www.propertychoicecy.com

Facebook: Property Choice Paralimni 

Instagram: propertychoiceparalimni