Αφιέρωμα Σπίτι: Μεταμορφώστε το σπίτι σας μέσα από τα χέρια της CALIBER

Το όνομα CALIBER εκφράζει µια εταιρεία σύγχρονη, δυναμική και µε ικανότητες, που προσδίδουν ως στόχο τη συνεχή ανοδική της πορεία.

Τα τελευταία χρόνια η Caliber κατάφερε να ξεχωρίσει με την ποιότητα των υπηρεσιών και στον τομέα της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και διακόσµησης.

Με ένα µεγάλο δίκτυο συνεργατών, η Caliber καλύπτει και στηρίζει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, έχοντας πάντα ως κύριο µέληµα την απαρχή µιας win-win µελλοντικής συνεργασίας µαζί του.

Η εταιρεία Caliber προσφέρει τις υπηρεσίες της µε βάση το τρίπτυχο διαφοροποίηση-value for money-υποστήριξη, ακολουθώντας έτσι µία πελατοκεντρική προσέγγιση η οποία φέρει θετικό αντίκτυπο από και προς τους πελάτες της. Το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται ολοκληρωµένες υπηρεσίες σχεδιασµού και συµβουλευτικής για το χώρο σας.

Παρέχει υπηρεσίες σχεδιασµού που σχετίζονται µε οποιοδήποτε εσωτερικό έργο µε µερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει να είναι: αρχιτεκτονικά σχέδια, τρισδιάστατη µοντελοποίηση, διαµορφώσεις επίπλων, χωροταξικός σχεδιασµός (νέα κατασκευή ή αναδιαµόρφωση), διαβουλεύσεις χρώµατος, φινίρισµα και επιλογή εξαρτηµάτων, σχεδιασµός επίπλων και διαβούλευση λειτουργίας και ροής.

Μπορεί ταυτόχρονα να αναλάβει την συνολική διαχείριση των έργων από τον σχεδιασµό έως την υλοποίηση, συµπεριλαµβάνοντας την επιλογή των υλικών καθώς και την ανάθεση, την εποπτεία, όπως και τον έλεγχο των εργασιών προκειµένου να παραδίδονται στον χρόνο, το κόστος, αλλά και την ποιότητα που έχει συµφωνηθεί.

Όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Caliber, παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες µε απώτερο σκοπό να µπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της και να µπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου ολοκληρωµένες και αποτελεσµατικές υπηρεσίες. Η τεχνογνωσία σε συνδυασµό µε τη δηµιουργικότητα, την ευέλικτη εξυπηρέτηση και την προσωπική σχέση είναι οι βασικοί άξονες της εταιρικής της φιλοσοφίας που χρησιμοποιούνται στην εταιρεία Caliber.

Οδός: Τάσου Μάρκου 10Α, Παραλίµνι

Τηλέφωνο: 23744200

Facebook: Caliber Graphics I Advertising I Interior 

Instagram: caliber_design_cy