Αφιέρωμα Σπίτι: Μεταλλικές σκαλωσιές υψηλής ποιότητας

Κύριο έργο της εταιρείας G.C. Scaffolding Services από το 2008, είναι η ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών σκαλωσιών υψηλής ποιότητας, τηρώντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη ασφάλεια.

Η εταιρεία G.C. Scaffolding Services, όντας στον χώρο της ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών σκαλωσιών για χρόνια, θέτει ως πρωταρχικό της στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών με βάση τις ανάγκες τους, βρίσκοντας πάντα την καλύτερη λύση. Κάνοντας γρήγορη αυτοψία του κτιρίου που θέλετε να τοποθετήσουν σκαλωσιά, σας δίνουν άμεσα την προσφορά τους. Η διεύθυνση και το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα στη διάθεση σας, τηρώντας τους όρους της συνεργασίας σας, με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Η εταιρεία προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών πέραν από τις σκαλωσιές. Παρέχει προς ενοικίαση περιφράξεις εργοταξίων, κώνους απόρριψης και γαλβανισµένα προϊόντα. Το έµπειρο προσωπικό της εταιρείας G.C. Scaffolding Services, δίνει αξιόπιστες και άµεσες λύσεις στην τοποθέτηση των µεταλλικών σκαλωσιών, χρησιµοποιώντας σύγχρονα συστήµατα, όπως µεταξύ άλλων, H – Frame, Ring Lock και Aluminium H – Frame.

Μέχρι και σήµερα η εταιρεία G.C. Scaffolding Services έχει πετύχει και οικοδοµήσει µεγάλες κτιριακές κατασκευές, πολύπλοκα και ιδιόµορφα έργα, τόσο στην επαρχία Αμμοχώστου αλλά και σε Παγκύπρια βάση. Με τη συµµετοχή του έµπειρου προσωπικού της, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης κτιριακής κατασκευής. Επεκτείνονται καλύπτοντας ένα ευρύ φάσµα αναγκών σε ύλες και προϊόντα που διευκολύνουν την κατασκευή κτιριακών µονάδων.

Μεγάλη γκάµα προϊόντων και νέων υπηρεσιών εντάσσονται συνεχώς στο δυναμικό της εταιρείας, έπειτα από σοβαρή µελέτη, διασφαλίζοντας έτσι την άψογη ποιότητα, μα πάνω απ’ όλα την ασφάλεια κατά την διεκπεραίωση των εργασιών. Η ασφαλής και η άµεση εξυπηρέτηση αποτελεί αυτοσκοπό της εταιρείας, από την αρχή της πορείας της μέχρι και σήμερα, εδραιώνοντας την αλλά και το καλό όνομα που έχει κτίσει στην αγορά, βασισμένο στην αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό.

Οδός: Αρχιεπ. Μακαρίου ΙΙΙ 163, ∆ερύνεια

Τηλέφωνο: 23 730222 – 99314420 – 99 445282

Facebook: G.C Scaffolding Services Ltd 

gc-scaffolding.eu