Αφιέρωμα Σπίτι: Κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Η εταιρεία Active Installations εδώ και εφτά χρόνια παρέχει τις ηλεκτρολογικές της υπηρεσίες σε όλη την επαρχία Αμμοχώστου.  Πάντα με γνώμονα τις άρτια εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει, είναι άμεσα στη διάθεση σας για ηλεκτρικές εγκατάστασεις και εγκαταστάσεις διαδικτύου.

Εδώ και εφτά χρόνια η εταιρεία Active Installations διαπρέπει στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στην επαρχεία Αμμοχώστου. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο πιστοποιημένος επαγγελματίας εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος Γιάννης Πυρίλλης, ο οποίος με βάση την μεγάλη εμπειρία που έχει, καθώς βρίσκεται στον χώρο από το 1990, παρέχει άριστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες που επιλέγουν την εταιρεία. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις ανάγκες προσωπικών χώρων προσφέροντας στην κάθε οικογένειά ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον συνδυασμένο πάντοτε με την κατάλληλη αισθητική, αλλά και επαγγελματικών χώρων, με στόχο τη λειτουργικότητα και την ανάδειξη του κάθε χώρου μέσω της κατάλληλης τεχνικής κατάρτισης και της σωστής φωτοτεχνίας.

Η γκάμα των αναγκών που καλύπτει η εταιρεία Active Installations είναι η εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευων, πρίζες, διακόπτες, εγκατάσταση κλιματισμού, θέρμανσης, αυτοματισμούς, συναγερμούς καθώς και εγκατάσταση διαδίκτυου.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο φάσμα πελατών, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικούς και πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα, οι απαιτήσεις είναι πολλές και αυξάνονται συνεχώς. Κύριο μέλημα της ομάδας της Active Installations είναι η ταχεία εξυπηρέτηση, όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και την ικανοποίηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά.  

Το καταρτησμένο προσωπικό  της εταιρείας διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εξειδίκευση στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Με μαεστρία και επαγγελματισμό ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο, τηρόντας πάντα τους κανόνες ασφάλειας και λειτουργίας.

Οι υπηρεσίες που διατίθενται από την εταιρεία Active Installations είναι υψηλών προδιαγραφών και καλύπτουν την ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου. Με εξαιρετική ποιότητα σε κάθε κύκλο εργασιών που αναλαμβάνει η εταιρεία και με την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση θα μείνετε περισσότερο από ευχαριστημένοι.

Οδός: Νίκης, 67, Παραλίμνι 5288

Τηλέφωνο: 96 387711