Αφιέρωμα Σπίτι: Η PGS Lighting Electrical προσφέρει έξυπνες λύσεις που φωτίζουν τον προσωπικό σας χώρο

Η εταιρεία PGS Lighting Electrical εδώ και χρόνια πρωτοστατεί στον χώρο του εμπορείου ηλεκτρικών ειδών σε Παγκύπρια βάση. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων παρέχει ποιοτικές λύσεις για τον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο.

Η PGS Lighting Electrical του σήμερα είναι πολύ πιο κοντά σας

Η PGS Electrical Supplies Ltd, γνωστή με την εμπορική επωνυμία PGS Lighting Electrical, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες προμήθειας ηλεκτρολογικών προϊόντων και φωτιστικών σωμάτων στην Κύπρο.

Η ομάδα της PGS εργάζεται καθημερινά με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας που προσφέρει στους πελάτες της, επαγγελματίες και ιδιώτες. Μιας εμπειρίας που εμπερικλείει την γκάμα προϊόντων, τον τρόπο εξυπηρέτησης, το περιβάλλον των καταστημάτων, την εύρεση και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στις καλύτερες τιμές, κά.  

Αναδιαμόρφωση Καταστημάτων Ηλεκτρολογικών Υλικών και Εξοπλισμού

Η εταιρεία προχώρησε στην αναδιαμόρφωση και καλύτερη οργάνωση των καταστημάτων ηλεκτρολογικών υλικών και εξοπλισμού με στόχο τη δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας αγορών για τους επαγγελματίες πελάτες της αλλά και τους ιδιώτες, καθώς και της πιο αποτελεσματικής προβολής όλης της γκάμας των προϊόντων.

Το κοινό τώρα μπορεί να κινηθεί άνετα και εύκολα στα καταστήματα και να δει από κοντά τα προϊόντα βάση κατηγορίας, τύπου, κατασκευαστή ή σκοπού χρήσης. Στην PGS θα βρείτε έξυπνα προϊόντα για το σπίτι ή το διαμέρισμα σας, λάμπες και λαμπτήρες, φωτιστικά και προβολείς με sensor, διακόπτες, πολύπριζα με θύρες USB, συστήματα θέρμανσης χώρου, ταχυθερμαντήρες νερού, κά.

Εκθεσιακοί Χώροι Φωτιστικών

Η επιλογή των φωτιστικών για ένα χώρο είναι σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας, για τη λειτουργικότητά του και την άνεση των ανθρώπων που θα ζουν, θα εργάζονται ή θα κοινωνικοποιούνται μέσα σε αυτόν.

Τα φωτιστικά έχουν εξελιχθεί ταχύτατα με την εισαγωγή έξυπνων τεχνολογιών και εφαρμογών που επιτρέπουν τον έλεγχο των φωτιστικών με ένα απλό άγγιγμα ή ακόμη και απομακρυσμένα μέσω μιας συσκευής smartphone ή tablet. Στην PGS Lighting Electrical θα μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα φωτιστικά με τη καθοδήγηση και βοήθεια της ομάδας πωλήσεων αλλά και του τμήματος έργων και προσφορών της εταιρείας.

«Έξυπνες Λύσεις»

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της ηλεκτρολογίας και φωτισμού, αλλά και με τις προσπάθειες των κατασκευαστών για παραγωγή προϊόντων με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, την υψηλή απόδοση και την ευκολία και ευελιξία των ανθρώπων στον καθημερινό τρόπο διαβίωσης τους, η εταιρεία προσφέρει διάφορες «έξυπνες λύσεις» για το σπίτι, τα καταστήματα, τα γραφεία, κά.

Στην PGS μπορείτε να βρείτε σήμερα έξυπνους διακόπτες, έξυπνους λαμπτήρες και λάμπες, έξυπνες κάμερες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έξυπνα θυροτηλέφωνα, έξυπνους θερμοστάτες για τα συστήματα θέρμανσης νερού, έξυπνες πρίζες με USB, έξυπνους αντάπτορες και έξυπνα φωτιστικά.

Είμαστε εδώ για εσάς

Εάν αναζητάτε λοιπόν μια αξιόπιστη εταιρεία για την αγορά ηλεκτρολογικών προϊόντων και φωτιστικών, η PGS Lighting Electrical είναι εδώ για εσάς.

Βρείτε το PGS Lighting Electrical σε όλες τις πόλεις

Παγκύπριος αριθμός τηλεφώνου 7777-87-01

Facebook: PGS Lighting Electrical 

Instagram: pgs_cyprus

www.pgs.com.cy