Αφιέρωμα Σπίτι: Επαγγελµατισµός και πολύχρονη εµπειρία στο έπιπλο!

Το Venere group έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις και ιδέες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες αλλαγές συνδυάζοντας τη λειτουργία και το σχεδιασµό µε µεράκι σε ένα καινούργιο τρόπο ζωής.

Στον εκθεσιακό χώρο της Venere Group, θα βρείτε επιλογές από επώνυµα έπιπλα, κουζίνες, ερµάρια, πόρτες όπως επίσης πίνακες και αξεσουάρ διακόσµησης για κάθε γούστο. Πρόκειται για µια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ως ένα µικρό κατάστηµα από τον Πέτρο Χρυσταλλένο στην ελεύθερη επαρχία Αµµοχώστου. Εδώ και χρόνια, η διεύθυνση έχει περάσει στα χέρια των επόµενων γενιών και η εταιρεία ολοένα και µεγαλώνει.

Σήµερα πέραν του µεγάλου εκθεσιακού χώρου που θα βρεις στην 1ης Απριλίου στο Παραλίµνι, έρχεται και ένας δεύτερος εκθεσιακός χώρος στην Λάρνακα. Μέσα από την τεράστια συλλογή που διαθέτει το Venere Group µπορείτε να επιλέξετε ποιοτικά αντικείµενα για την διακόσµηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 Με τα νέα τους οικονοµικά πακέτα µπορούν να ανανεώσουν το χώρο σας ιδανικά, µε το δικό σας στιλ σε συνεργασία µε τους έµπειρους διακοσµητές τους. Η ιδέα είναι να προµηθεύουν και να παρέχουν έπιπλα πολυτελείας, καθώς και να προσφέρουν προσιτές και ευέλικτες λύσεις. Οι συνεργασίες της εταιρείας, µε πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες από Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία και Ελλάδα την καθιστούν ως µία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στην επαρχία µας.

Το Venere Group µε τον επαγγελµατισµό και την πολύχρονη εµπειρία του, στην κατασκευή και δηµιουργία επίπλου, σας υπόσχεται ότι θα ανανεώσει το χώρο σας εξολοκλήρου στα µέτρα σας. Ο σχεδιασµός και η καινοτοµία ως προς τη µορφή, την τεχνολογία και τον τύπο των επίπλων είναι βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας. Τα έργα της εταιρείας, αφορούν κατοικίες έως και επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, καταστήµατα, συµπεριλαµβανοµένων πολυκατοικιών, σοφίτες και βίλες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό (Ντουµπάι, Αίγυπτος, Τυνησία, Νορβηγία, Αγγλία και Ελλάδα).

Η στενή συνεργασία που διατηρούν µε διεθνούς φήµης σχεδιαστές και αρχιτέκτονες στον χώρο επίπλων κουζίνας, καθιστικού, κρεβατοκάµαρας και µεσόθυρων αλλά και η εντατική έρευνα που κάνουν αποτελούν τα κύρια αίτια επιτυχίας τους. Στα καταστήµατα Venere θα βρείτε ολοκληρωµένες συλλογές σε µοντέρνα και κλασική γραµµή επίπλων και επίπλων κουζίνας που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και προϋπολογισµούς.

Φωτογραφίες από το τελευταίο project της εταιρείας Venere Group, όπου ανέλαβε την παροχή επίπλων και διακόσμηση επιλεγμένων χώρων του ξενοδοχείου Mercure Larnaca Beach Resort.

Παραλίμνι: Λεωφόρος 1ης Απριλίου Λεωφόρος 170, Tηλέφωνο: 23 811626

Λάρνακα: Γρηγόρη Αυξεντίου 25, Tηλέφωνο: 24 258595

Facebook: Venere group 

Instagram: veneregroup

veneregroup.com.cy