Αφιέρωμα Σπίτι: Αναβαθμίζοντας τον χώρο σας με ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου

Η εταιρεία PT Alumano Ltd βρίσκεται επι σειρά ετών στον κατασκευαστικό τομέα κουφωμάτων αλουμινίου, και πρωτοστατεί ως προς την άριστη ποιότητα των υλικών αλλά και των εργασιών της. Με βασική προϋπόθεση τη σωστή μελέτη του κάθε αιτήματος και παραγγελίας, η διεύθυνση και το καταρτισμένο προσωπικό κάνουν τα αδύνατα, δυνατά καλύπτοντας τις δικές σας ανάγκες.

Η αρχή για την εταιρεία PT Alumano Ltd έγινε το 1980, όταν δημιουργήθηκε από το μηδέν από τον Αντρέα Πάσιη. Με την πάροδο των χρόνων ή εταιρεία πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς, τους γιους του Αντρέα, Τάσο και Προκόπη, οι οποίοι αφοσιώθηκαν πλήρως στο να συνεχίσουν και να αναπτύξουν το έργο που είχαν αναλάβει, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και τις κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου.

Η PT Alumano Ltd διαθέτει μια πληθώρα κατασκευών προς εγκατάσταση. Μερικές από αυτές είναι τα κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, κάγκελα αλουμινίου, γυάλινα κάγκελα, πέργκολες και άλλες ειδικές κατασκευές. Η ποικιλία συνδιασμών για δυνατότητα επίτευξης κάθε επιθυμίας των πελατών είναι μεγάλη, ικανοποιώντας έτσι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η ομάδα της εταιρείας, βασισμένη πάντα στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, αλλά και στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες που έχει ο κάθε χώρος που αναλαμβάνει για την εγκατάσταση των αλουμινίων, προσφέρει άριστη ποιότητα στον τρόπο διεξαγωγής των εργασιών. Το φάσμα του πελατολογίου της PT Alumano Ltd καλύπτουν πελάτες που είναι ιδιώτες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, δημόσιες κτιριακές δομές και γενικά πελάτες από όλους τους τομείς του κατασκευαστικού κλάδου. Επιπρόσθετα, η εταιρεία αναλαμβάνει ανακαινίσεις χώρων με βάση το πρόγραμμα αναβάθμισης κατοικιών ενεργειακής απόδοσης.

Η εταιρεία συνεργάζεται κυρίως με ντόπιους προμηθευτές όσον αφορά τα υλικά αλουμινίων που χρησιμοποιεί για την διεκπεραίωση των εργασιών της. Ένας από τους κύριους προμηθευτές και συνεργάτες της PT Alumano Ltd είναι η επωνυμία Muskita.    

Ακολουθώντας ανοδική πορεία με στόχο την εξέλιξη, η PT Alumano Ltd με βάση τα δεδομένα της νέας εποχής, ένταξε στο δυναμικό της σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό όπως κέντρο επεξεργασίας 3+1 αξόνων υψηλής τεχνολογίας, αυτόματο δίσκο κοπής για μεγαλύτερα προφίλ αλουμινίων, που αποτελεί πλέον μια πλήρη γραμμή παραγωγής. Αυτός ο εξοπλισμός συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας και κατά συνέπεια, στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.   

Με αριστεία στην τεχνική προσέγγιση και επαγγελματισμό, η PT Alumano Ltd παρέχει τις υπηρεσίες της όλα αυτά τα χρόνια σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου, βελτιώνοντας και αναβαθμίζοντας τον χώρο σας. Εσείς δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τους ειδικούς της καταρτισμένης ομάδας.

Οδός: Περσεφόνης 11, Παραλίμνι

Τηλέφωνο: 99481593, 99584654

Email: ptalumano@hotmail.com

Facebook: Ptalumano