Αφιέρωμα Σπίτι: Έμφαση στον σχεδιασμό της ιδανικής κατοικίας

Η εταιρεία Π. ΠΑΝΑΓΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΛΤΔ παρουσιάζει το νέο της έργο για το 2024, το συγκρότημα πολυκατοικιών ΑΤΗΑSIES RESIDENCES.

Το έργο θα αποτελείται από 3 ανεξάρτητες πολυκατοικίες, με 5 ή 6 διαμερίσματα σε κάθε πολυκατοικία. Το συγκρότημα διαθέτει διαμερίσματα των 2 και 3 υπνοδωματίων, εκ των οποίων 1 ισόγειο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων και 2 οροφοδιαμερίσματα των 3 υπνοδωματίων με ιδιωτικό κήπο οροφής μεγάλου εμβαδού, τα οποία συνάδουν με προδιαγραφές ανεξάρτητης κατοικίας.

Το έργο βρίσκεται σε πολύ προνομιακή περιοχή πίσω από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου. Η προνομιακή τοποθεσία το καθιστά ιδανικό είτε για μόνιμη κατοικία, είτε σαν εξοχική κατοικία. Το ακίνητο βρίσκεται εντός της οικιστικής περιοχής του Δήμου Δερύνειας, δίνοντας το πλεονέκτημα στους πελάτες να επωφεληθούν από το Στεγαστικό σχέδιο του κράτους για ακριτικές περιοχές. Αναμένεται η νέα προκήρυξη του σχεδίου για το 2024.

Με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό, η εταιρεία Π. ΠΑΝΑΓΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ παρέχει υψηλής ποιότητας χώρους, με γνώμονα τον προσανατολισμό, τον φωτισμό, τον αερισμό, την ιδιωτικότητα και την ευημερία των κατοίκων. Με τον σχεδιασμό τριών ανεξάρτητων πολυκατοικιών, διασφαλίζεται ο μικρός αριθμός διαμερισμάτων σε κάθε κτίριο, με 2 διαμερίσματα σε κάθε όροφο, χωρίς επαφή μεταξύ τους. Με τον τρόπο αυτό το κάθε διαμέρισμα είναι ελεύθερο περιμετρικά, προσδίδοντας του πολυτέλεια και άνεση. Οι καλυμμένες βεράντες αποτελούν επέκταση του εσωτερικού χώρου, αφού εντάσσονται στο γενικό περίβλημα του διαμερίσματος, καθιστώντας τις ζωτικό χώρο του διαμερίσματος, ειδικότερα στο κλίμα της Κύπρου, όπου οι εξωτερικοί χώροι παραμένουν ζωντανοί  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Όλα τα διαμερίσματα θα διαθέτουν αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Επίσης, θα διαθέτουν πρόνοιες για a/c, πρόνοιες για ηλεκτρικά σώματα θέρμανσης και πρόνοιες για ηλεκτρικά shutters. To έργο θα είναι ενεργειακής απόδοσης Α, με εξωτερική θερμοπρόσοψη κτιρίου και θερμομονωτικά αλουμίνια. Το κάθε διαμέρισμα θα διαθέτει ανεξάρτητο σύστημα φωτοβολταϊκών.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2024, με χρόνο ολοκλήρωσης Δεκέμβριο του 2025.

Οδός: Ελευθερίας 35, κατ. 4, ∆ερύνεια

Τηλέφωνο: 23102500, 99084030     

Facebook: Π. Παναγη Οικοδοµικη και η σελίδα Π. Παναγη Οικοδοµικη        

Instagram: p.panayiconstructors     

cyprushomesdirect.com