Αφιέρωμα Σπίτι: Άριστη τεχνική κατάρτιση στο χώρο της κουζίνας!

Η επιλογή της κουζίνας, είναι µια πολύπλοκη διαδικασία γι’ αυτό θα πρέπει να εμπιστευθείς τα κατάλληλα άτοµα που να σου προσφέρουν αυτό ακριβώς το οποίο ζητάς. Η εταιρεία Fame Kitchens αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή της κουζίνας που ονειρεύεστε.

Στην Fame Kitchens σχεδιάζονται και κατασκευάζονται κουζίνες, ερμάρια, µεσόθυρες και έπιπλα µπάνιου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον κύριο ∆ηµήτρη Μαρτή, ο οποίος κατασκεύαζε κουζίνες και άλλες ξυλουργικές εργασίες από το 1970.

Ο κύριος ∆ηµήτρης, µε το πέρασµα του χρόνου, πέρασε στα παιδιά και εγγόνια την αγάπη για το επάγγελµα του ξυλουργού, µε αποτέλεσµα η εταιρεία να εξελίσσεται συνεχώς και να εφαρµόζει νέες τεχνολογίες µε αποτέλεσµα την συνεχή αναβάθµιση των προϊόντων.

Επίσης από το 2016 η εταιρεία προχώρησε στην λειτουργία εκθεσιακού χώρου στο Παραλίµνι εµπλουτίζοντας την γκάµα των προϊόντων της µε ιταλικές κουζίνες από τις εταιρείες LUBE CUCINE και CREO KITCHENS. 

Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, άνετο και όµορφο, ο οποίος διαµορφώθηκε για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Στον εκθεσιακό χώρο στο Φρέναρος, υπάρχουν κουζίνες που κατασκευάζονται εξολοκλήρου στο εργοστάσιο και στον εκθεσιακό χώρο στο Παραλίµνι, υπάρχουν ιταλικές κουζίνες LUBE και CREO.

Όλες οι κατασκευές γίνονται στο εργοστάσιο της εταιρείας, στην βιοµηχανική περιοχή Φρενάρους. Η εξειδίκευση στις κατασκευές και η ευελιξία στην παραγωγή δίνει την ευκαιρία στον πελάτη να δηµιουργήσει την κουζίνα που πάντα ονειρευόταν.

Επίσης γίνονται και εξειδικευµένες κατασκευές βάσει των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών.

Αυτό που κάνει την Fame Kitchens να ξεχωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια, είναι η αγάπη των ιδιοκτητών για τη δουλειά τους, η δηµιουργία προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών τους και η αξιοπιστία που προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα. Η άριστη τεχνική κατάρτιση, όσο και το σχεδιαστικό τµήµα, εγγυούνται το τελικό αποτέλεσµα.

Η κουζίνα, ειδικά στην εποχή µας έχει αναβαθµιστεί στο µυαλό των καταναλωτών, ως ο πλέον απαιτητικός χώρος του σπιτιού ο οποίος χρήζει µελέτης και αφοσίωσης στον σχεδιασµό, για να ικανοποιήσει τον σύγχρονο τρόπο ζωής µας.

Επίσης η επιλογή τελευταίας τεχνολογίας πρώτων υλών, εγγυόνται την διάρκεια στον χρόνο, την λειτουργικότητα, και το design. Τέλος, η προσθήκη έξυπνων µηχανισµών θα προσδώσουν στην κουζίνα την πρακτικότητα και την ευχάριστη λειτουργία.

Κοπιάστε λοιπόν στην Fame Kitchens να σχεδιάσετε και να δηµιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας!

Κένεντυ 11, Φρέναρος, Τ: 23822260

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 127, Παραλίµνι, Τ: 23 744334

Facebook: Fame Kitchens 

Instagram: famekitchens

famefurnishings.com