Αφιέρωμα εύρεσης κατοικίας: Irakleous Constructions & Development

Η κατασκευαστική εταιρεία Irakleous Constructions & Development είναι εδώ και χρόνια αφοσιωμένη πλήρως στις ανάγκες του πελατολόγιου τους, αναβαθμίζοντας τον τρόπο ζωής τους. Η αξιόπιστη εταιρεία που δραστηριοποιείται με μία ανοδική πορεία στον χώρο του ακινήτου από το 1989, παρουσιάζει το σύγχρονο έργο της με την ονομασία Irida Residences.

Το έργο Irida Residences βρίσκεται στην περιοχή του Παραλιμνίου. Λόγο της αυξημένης ζήτησης από το κοινό που υπήρχε για αγορά μόνιμης οικίας σε αυτή την περιοχή, η εταιρεία προχώρησε στην κατασκευή του έργου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά όσο αφορά τα ακίνητα. Βρίσκεται πολύ κοντά στις περιοχές Κάππαρη και Παραλιμνίου και πολύ κοντά οδικώς σε όλες τις υπηρεσίες, σχολεία, τράπεζες και υπεραγορές, αλλά παράλληλα και σε μια ήσυχη τοποθεσία, προσφέροντας την απομόνωση από τον αγχωτικό τρόπο ζωής της καθημερινότητας.


Το έργο είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά, με προσοχή στην ποιότητα και την κάθε λεπτομέρεια, στοχεύοντας στην άνεση και την κομψότητα. Περιλαμβάνει 4 luxury διαμερίσματα, 3 υπνοδωματίων και απευθύνεται κυρίως σε νέα ζευγάρια και οικογένειες για σκοπούς μόνιμης κατοικίας. Ο χώρος είναι αρκετά ευρύχωρος σε open plan διαμόρφωση και το κάθε διαμέρισμα είναι στα 105τ.μ.

Τα διαμερίσματα ακολουθώντας τα δεδομένα του σήμερα, είναι Ψηλής ενεργειακής απόδοσης [ Α+ ]. Δύο πολύ μεγάλα προτερήματα του Irida Residences είναι το ότι τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρο roof garden, ιδανικά για τα ζεστά απογεύματα και βράδια του καλοκαιριού, καθώς και μαγευτική θέα, βλέποντας τη θάλασσα του Πρωτάρα. Επιπρόσθετα, υπάρχει χώρος στάθμευσης, ανελκυστήρας και αποθήκη για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.
Τα διαμερίσματα του Irida Residences θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Μάιο 2024.

Irida Residences

Project Type: Διαμερίσματα

Bedrooms: 3
Number of Units: 75

Area: Κάππαρης, Παραλίμνι

Year: 2024

Στοιχεία Επικοινωνίας

28ης Οκτωβρίου, Παραλίμνι, Τ: 23 826 110

Facebook: Irakleous Constructions & Development Instagram: irakleousconstructions

irakleous.co