Αφιέρωμα εύρεσης κατοικίας: Arena Properties

Η εταιρεία Arena Properties εδώ και 13 χρόνια βρίσκεται στο χώρο των ακινήτων. Έχει σαν βάση την επαρχία Αμμοχώστου και τη Λάρνακα, αλλά επίσης δραστηριοποιείται ενεργά στις υπόλοιπες επαρχίες της Κύπρου.


Derynia Living

Η εταιρεία Arena Properties μας παρουσιάζει τρία από τα νέα έργα της, ένα στο Παραλίμνι και δύο στη Δερύνεια. Τα διαμερίσματα Paralimni Residences είναι 3 υπνοδωματίων και βρίσκονται στο Παραλίμνι, ενώ οι κατοικίες Derynia Residences είναι 3-4 υπνοδωματίων και τα διαμερίσματα Derynia Living, τα οποία είναι 2 υπνοδωματίων και βρίσκονται στη Δερύνεια. Τα πιο πάνω έργα μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των ντόπιων κατοίκων της περιοχής. Τα διαμερίσματα στη Δερύνεια απευθύνονται περισσότερο σε νεαρά άτομα (εργένηδες) και ζευγάρια που τώρα ξεκινάνε την συμβίωση τους κάνοντας την πρώτη τους απόπειρα για να ζήσουν μακριά από το πατρικό τους. Τα διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων και οι κατοικίες απευθύνονται κυρίως νεαρά ζευγάρια αλλά και οικογένειες με παιδιά, είτε ψάχνουν για ένα ευρύχωρο διαμέρισμα είτε ψάχνουν για ένα σπίτι για να στεγάσουν τις ανάγκες της οικογένειας τους.


Derynia Living

Derynia Living

Project Type: Διαμερίσματα Bedrooms: 2
Area: Δερύνεια
Year: 2024

Price: από €145.000 +ΦΠΑ

Derynia Residences

Η αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στα έργα αυτά είναι σε μοντέρνο ύφος και αισθητική, με έμφαση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό (green buildings) και την ενεργειακή απόδοση κτήριών, χρησιμοποιώντας τον προσανατολισμό και τα ανοίγματα των κτήριών για εξοικονόμηση ενέργειας σε όλες τις εποχές, είτε χρειάζεται θέρμανση είτε ψύξη.

Derynia Residences

Derynia Residences

Project Type: Μονοκατοικίες Bedrooms: 3-4
Area: Δερύνεια
Year: 2024

Price: από €235.000 +ΦΠΑ

Η Arena Properties παρέχει τις βασικές κτιριακές υπηρεσίες και παροχές για εξοικονόμηση εξόδων κοινοχρήστων και συντήρησης των κτηρίων,
με έμφαση στην ασφάλεια και λειτουργικότητα. Μερικές από τις υπηρεσίες αυτές είναι οι καλυμμένοι χώροι στάθμευσης, φωτισμός, συστήματα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης εξωτερικών χωρών στα κτήρια διαμερισμάτων, ανελκυστήρες, αποθηκευτικός χώρος και κλειδωμένη κεντρική είσοδο στις πολυκατοικίες για επιπλέον ασφάλεια. Όλα τα έργα θα είναι έτοιμα για παράδοση εντός 12 μηνών.


Paralimni Residences

Paralimni Residences

Project Type: Διαμερίσματα Bedrooms: 3
Area: Παραλίμνι
Year: 2024

Price: από €235.000 +ΦΠΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Πρωταρά 3, Παραλίμνι, Τ: 999 58 855

Facebook: Arena Properties Instagram: cypruspropertyarena

arenaproperties.com