Αφιέρωμα εύρεσης κατοικίας: Arazo Real Estate

Η εταιρεία Arazo Real Estate βρίσκεται στο χώρο των ακινήτων από 2017 και είναι μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην ευρύτερη επαρχεία Αμμοχώστου και Λαρνακας. Ένα από τα σημαντικά έργα της Arazo Real Estate είναι το έργο που υλοποιεί αυτή την περίοδο, το Bay View Terraces.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και πρωτοποριακό έργο το οποίο αποτελείται από 75 διαμερίσματα, δύο και τριών υπνοδωματίων, τα οποία είναι κατανεμημένα σε 10 block. Στο κάθε block υπάρχουν έξι με οκτώ διαμερίσματα όλα με θέα τη θάλασσα. Πέραν από την θέα στο απέραντο γαλάζιο, αυτό που κάνει το έργο να ξεχωρίζει είναι τα μεγάλα μπαλκόνια των διαμερισμάτων του, που ξεκινούν από 30 τετραγωνικά μέτρα και φτάνουν τα 250 τετραγωνικά μέτρα. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν το δικό τους άνετο εξωτερικό χώρο, ζώντας έτσι

όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια τους όλες τις εποχές του χρόνου. Θέλοντάς να προσφέρουν στους ενοίκους των διαμερισμάτων μια καλή ποιότητα ζωής, οι άνθρωποι της Arazo Real Estate έλαβαν σοβαρά υπόψη τους κανόνες του ποιοτικού lifestyle. Tο κάθε διαμέρισμα διαθέτει δυο μπάνια, ένα en-suite και ένα κυρίως και την δική του αποθήκη. Το έργο Bay View Terraces διαθέτει μεγάλους χώρους πρασίνου, δημιουργώντας ένα όμορφο και χαλαρό περιβάλλον. Το έργο βρίσκεται στην περιοχή του Κάππαρη και ο λόγος που επιλέχθηκε δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Πρόκειται για μία αναπτυσσόμενη περιοχή του Πρωταρά η οποία παρέχει πολλαπλά πλεονεκτήματα για τους κατοίκους της. Αρχικά βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά από κάποιες από τις καλύτερες παραλίες της επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι μια περιοχή που δραστηριοποιείται όλο το χρόνο και διαθέτει πολλά εστιατόρια, bars, pubs και καταστήματα που είναι ανοιχτά χειμώνα – καλοκαίρι. Η πρόσφατη ανάπλαση της Λεωφόρου Κάππαρη έχει αναβαθμίσει την περιοχή, με στάσεις λεωφορείων, πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους και χώρους πρασίνου. Επίσης, λόγω και της εγγύτητας του με την πόλη του Παραλιμνίου, ο Κάππαρης προσφέρεται και για μόνιμη διαμονή για οικογένειες με παιδιά καθώς, σε μικρή απόσταση από τον Κάππαρη, βρίσκονται αρκετοί παιδικοί σταθμοί και σχολεία, και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Το έργο απευθύνεται σε Κύπριους και ξένους που αναζητούν ένα καλόγουστο και άνετο διαμέρισμα στον Πρωταρά. Σε οικογένειες και σε ζευγάρια που αναζητούν διαμέρισμα για μόνιμη κατοικία δίπλα στη θάλασσα, αλλά και σε όσους ψάχνουν το ιδανικό εξοχικό σε μια περιοχή που διαθέτει τα πάντα.

Σχεδιάζοντας το Bay View Terraces η εταιρεία έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει κομψούς και λειτουργικούς χώρους που να ανταποκρίνονται στο σύγχρονο lifestyle. Δίνοντας έμφαση στα καλής ποιότητας υλικά, λαμβάνοντας υπόψη την κάθε λεπτομέρεια, το έργο ξεχωρίζει για την κομψότητα του.
Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει τον δικό του στεγασμένο χώρο στάθμευσης καθώς και αποθήκη. Επιπλέον το κάθε block διαμερισμάτων έχει τον δικό του ανελκυστήρα. Το έργο περιλαμβάνει και τρεις κοινόχρηστες πισίνες δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους πρασίνου.

Bay View Terraces

Project Type: Διαμερίσματα

Bedrooms: 2 & 3
Number of Units: 75

Area: Κάππαρης, Παραλίμνι

Price: από €220.000 +ΦΠΑ

Year: 2025

Στοιχεία Επικοινωνίας

1ης Απριλίου 248, 1ος όροφος Τ: 7000 79 59

Facebook: ARAZO Real Estate Instagram: arazorealestate

arazo.com