Αφιέρωμα εύρεσης κατοικίας: Π. Παναγή Οικοδομική

Από το 2004 η εταιρεία P. Panayi Developer and Constructor προσφέρει άριστες υπηρεσίες στον τομέα της κατασκευής και παροχής ακινήτων, και πορεύεται πάντα με γνώμονα την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό. Τα δύο υπερσύγχρονα έργα που μας παρουσιάζει η εταιρείας είναι το Vrisi και Lime Residences.

Vrisi Residences

To Vrisi Residences είναι πολυκατοικία σε μοντέρνο ύφος με διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων. Το συγκρότημα βρίσκεται στην Δερύνεια, πλησίον του πρώην Αστυνομικού Σταθμου, κοντά σε όλες τις υπηρεσίες. Η περιοχή είναι ήσυχη και οικιστική, προσφέροντας καλή ποιότητα ζωής σε όσους επιλέξουν ένα από τα διαμερίσματα στο συγκρότημα. Πολλά από τα διαμερίσματα του συγκροτηματος διαθέτουν την πιο όμορφη θέα, προς την θαλασσα της Αμμοχώστου. Το συγκρότημα των 12 διαμερισμάτων διαθέτει 4 διαμερίσματα σε κάθε όροφο. Η βασική σχεδιαστική ιδέα του κτιρίου, βασίζεται στην δημιουργία ανεξάρτητων διαμερισμάτων ελαχιστοποιώντας την επαφή με τα υπόλοιπα διαμερίσματα, μέσω εσοχών στο κτίριο. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ο ιδανικός φυσικός φωτισμός και αερισμός για όλους τους χώρους των διαμερισμάτων. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν καλυμμένο χώρο σταθμευσης, αποθήκη στο ισόγειο, καλυμμένες βεράντες καθώς και πρόνοιες για A/C, Φωτοβολταικά, σώματα θέρμανσης.

Vrisi Residences

Vrisi Residences

Project Type: Διαμερίσματα

Bedrooms: 2 & 3
Number of Units: 12

Area: Δερύνεια

Year: 2024

Lime Residences

Το έργο Lime Residences αποτελείτε από 6 πολυτελείς ανεξάρτητες δυοροφες μονοκατοικίες Lime Residence 3 υπνοδωματίων στη Δερύνεια. Βρίσκεται στην
οδό Ομονοίας, πλησίον του τμήματος κοινωνικών ασφαλίσεων. Η περιοχή αυτή αποτελεί μια από τις πλεονεκτηκότερες περιοχές της Δερύνειας για στέγαση αφού όλες οι υπηρεσίες και διευκολύνσεις βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση. Οι κατοικίες ακολουθούν σύγχρονες αρχές σχεδιασμού με καινοτόμες προτάσεις υλικών. Διαθέτουν μεγάλους ενιαίους χώρους στο ισογειο και στον όροφο ευρύχωρα, φωτεινά υπνοδωμάτια με νότιο προσανατολισμό και διευρυμένους αποθηκευτικούς χώρους. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν μεγάλο καλυμμένο χώρο σταθμευσης, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, καθώς και πρόνοιες για A/C, Φωτοβολταικά, σώματα θέρμανσης.

Lime Residences

Τα πιο πάνω έργα απευθύνονται κυρίως σε οικογένειες και νέα ζευγάρια, καθώς είναι ιδανικά για σκοπούς μόνιμης κατοίκησης και εμπίπτουν στην χορήγια για ακριτικές περιοχές. Τα πολυτελή διαμερίσματα στο έργο Vrisi Residences θα έιναι έτοιμα στα μέσα της χρονιάς του 2024 καθώς το έργο Lime Residence στα τέλη του 2024.

Lime Residences

Lime Residences

Project Type: Μονοκατοικίες

Bedrooms: 3
Number of Units: 6
Area: Δερύνεια

Year: 2024

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ελευθερίας 35, κατ. 4, Δερύνεια, Τ: 23102500, 99084030

Facebook: Π. Παναγη Οικοδομικη ΛΤΔ Instagram: p.panayiconstructors

cyprushomesdirect.com