Αφιέρωμα δώρα Χριστουγέννων: Jouel

Για όλους όσους ψάχνουν κάτι το ιδιαίτερο και μοναδικό για δώρο τις φετινές γιορτές, θα το βρουν σίγουρα στο κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων Jouel. Στο κατάστημα θα βρείτε κοσμήματα από συλλογές σχεδιαστών από Κύπρο, Ελλάδα και Λίβανο καθώς και την προσωπική συλλογή της ιδιοκτήτριας Μαρίας Αδάμου, η οποία διαθέτει limited edition κομμάτια, βάζοντας έτσι την προσωπική της πινελιά στην τέχνη του κοσμήματος.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο Παραλίμνι από τον περασμένο Μάρτιο, δίνοντας έναν άλλο αέρα στο χειροποίητο κόσμημα. Η κάθε γυναίκα που ψάχνει το κάτι διαφορετικό, μπορεί να βρει στο κατάστημα χειροποίητα κοσμήματα για όλα τα στιλ, ηλικίες και σε διάφορες τιμές, από κάτι πιο οικονομικό σε κάτι πιο ακριβό, πάντα με γνώμονα την ποιότητα. 

Ξεχωριστά κομμάτια που είναι ιδανικά για δώρα είναι τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που διαθέτει το κατάστημα, που θα αναδείξουν της στιλιστικές επιλογές της κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Οι επιλογές στα χειροποίητα κοσμήματα είναι πολλές είτε αυτό που ψάχνετε είναι κάτι το πολύ λαμπερό ή κάτι πιο μινιμαλιστικό.

Το κατάστημα Jouel είναι αδιαμφισβήτητα ένα κόσμημα για την περιοχή μας. Με την ιδιαίτερη φιλοσοφία, αισθητική του και τα μοναδικά χειροποίητα κομμάτια που διαθέτει, είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψετε, βάζοντας το ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα σας καταστήματα.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πρωταρά 24-26, Παραλίμνι

Τηλ: 99382534

Instagram: @jouel.jwl

Facebook: Jouel https://www.facebook.com/jouel.jwl