Αφιέρωμα δώρα Χριστουγέννων: Grande Petito

Όσο αφορά την βρεφική και παιδική ένδυση, ένα είναι το κατάστημα που ξεχωρίζει χρόνια τώρα στο κέντρο του Παραλιμνίου. Το Grande Petito έχει τα πάντα για τα παιδιά όλων των ηλικιών (από την γέννηση μέχρι και την εφηβεία) και είναι ο ιδανικός «σταθμός» για της επιλογές των δώρων μας και αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στο κατάστημα θα βρείτε μοντέρνα brands με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα που θα σας κάνουν να ξετρελαθείτε. Μια από τις ιδιαίτερες εταιρίες με πρωτοποριακό concept και μινιμαλιστική αισθητική που θα βρείτε στο κατάστημα, είναι η ελληνική εταιρία MiNiMo η οποία διαθέτει τις συλλογές ένδυσης «Mom & Daughter» και «Dad & Son». Μέσα από αυτές τις συλλογές ανακαλύψτε τους τέλειους στιλιστικούς συνδυασμούς για να ντυθείτε μαζί με τα παιδιά σας. Εξίσου ιδιαίτερο brand που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα είναι η ελληνική εταιρία Alice, με παιδικά ρούχα άριστης ποιότητας, φτιαγμένα με εκλεκτά υφάσματα σε πολύ εντυπωσιακά χρώματα. Επιπρόσθετα, στο Grande Petito θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές και για βρεφικό δώρο. Η εταιρία Lamillou διαθέτει μια τεράστια γκάμα από βρεφικά αξεσουάρ σε πολλά χρώματα και σχέδια, όπως κουβερτούλες, προστατευτικά καλύμματα και βρεφικές φωλιές.

Με στόχο την άριστη ποιότητα στα ρούχα και αξεσουάρ και τις πιο μοντέρνες επιλογές για τα αγαπημένα μας πλασματάκια, το Grande Petito είναι το σωστό μέρος για τις αγορές μας. Αναμφίβολα, οι επιλογές ένδυσης και αξεσουάρ του καταστήματος, θα χαρίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Λεωφόρος Πρωταρά 21, Παραλίμνι 

Τηλ: 23 812400

Facebook: Grande Petito