Αφιέρωμα δώρα Χριστουγέννων: Gold & Silver Touch

Όλοι όσοι ψάχνετε κάτι το ξεχωριστό και πολύτιμο για τις γιορτινές σας αγορές αυτά τα Χριστούγεννα, το Gold & Silver Touch είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Με εμπειρία 23 χρόνων το κατάστημα είναι ένα κόσμημα για την περιοχή Αμμοχώστου, και προσφέρει αίγλη και πολυτέλεια σε όσους την αναζητούν. Οι συλλογές από διαμάντια, το χρυσό και το ασήμι πρωταγωνιστούν στο κατάστημα, και αυτό είναι φανερό με το που εισέλθετε στο χώρο. Για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από μονόπετρα και βέρες στο κατάστημα, αλλά επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε με ειδική παραγγελία και με τη βοήθεια της καταρτισμένης ομάδας του καταστήματος, το μονόπετρο και τις βέρες των ονείρων σας. Επιπρόσθετα, οι επιλογές για το μυστήριο της βάφτισης είναι πολλές, διαθέτοντας μεγάλη συλλογή από σταυρούς και βαφτιστικά δώρα.

Στο Gold & Silver Touch θα βρείτε αμέτρητα επώνυμα κομμάτια από ανδρικά και γυναικεία ρολόγια, κοσμήματα, και είδη δώρου που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Σε ένα μοντέρνα διαμορφωμένο χώρο θα βρείτε τόσο νέες προτάσεις όσο και διαχρονικά κομμάτια. Μερικές από τις επιλογές για δώρα που διαθέτει το κατάστημα είναι είδη για το σπίτι και το γραφείο, εταιρικά και προσωπικά δώρα, καθώς επίσης και δώρα για όλες τις σημαντικές γιορτές του χρόνου.

Για πάνω από δύο δεκαετίες, οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου έχοντας αγάπη προς την τέχνη του κοσμήματος και μαζί με το έμπειρο προσωπικό, έχουν ως στόχο να προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση και αντικείμενα αξίας σε όλους τους πελάτες που εισέρχονται στο χώρο. Αντικείμενα που θα αποκτήσουν και συναισθηματική αξία, προσφέροντας τα σε αγαπημένα σας άτομα αυτές τις γιορτές.

Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 20, Παραλίμνι

Τηλ: 23 742300

Instagram: @goldandsilvertouch