Αφιέρωμα δώρα Χριστουγέννων: Floors & Walls Οutlet by Ahmad

Για όσους ψάχνουν κάτι ωραίο για να διαμορφώσουν το χώρο τους ή ψάχνουν ένα ωραίο δώρο για τον χώρο των αγαπημένων τους ανθρώπων αυτές τις γιορτές, θα το βρουν σίγουρα στο κατάστημα Floors & Walls Οutlet by Ahmad.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, ο Ahmad ιδιοκτήτης του καταστήματος και το καταρτισμένο προσωπικό παρέχουν άριστης ποιότητας προϊόντα για την εσωτερική διαμόρφωση και διακόσμηση χώρου. Μερικά από τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα είναι τα εκλεκτής ποιότητας χαλιά σε κλασσικές αλλά και πιο μοντέρνες γραμμές, κουρτίνες και blinds όλων των ειδών για όλους τους χώρους του σπιτιού, έργα τέχνης όπως για παράδειγμα οι χειροποίητοι πίνακες ζωγραφικής καθώς και αναπαυτικά και μοντέρνα Bean Bags.

Αδιαμφισβήτητα, μια πολύ ωραία και χρήσιμη επιλογή για τα δώρα των Χριστουγέννων είναι τα Bean Bags – πουφ, σε πολλά χρώματα και σχέδια. Είναι μια ιδανική επιλογή για μεγάλους αλλά και για μικρούς. Τα Bean Bags είναι κατασκευασμένα από τα υλικά Microfiber και δερματίνη, αποτελούνται από 4 μέτρα ύφασμα και έχουν εσωτερικό τους 4 kg πολυστερίνη. Μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές σε όλων των ειδών τα Bean Bag, είτε σε μικρά είτε σε μεγάλα, από κάτι πιο οικονομικό σε κάτι πιο ακριβό.

Με το που επισκεφτείτε το κατάστημα Floors and Walls θα ενθουσιαστείτε από τις αμέτρητες επιλογές που θα βρείτε. Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε και να δώσετε άλλο αέρα στην εσωτερική διακόσμηση!

Διεύθυνση: Απέναντι από Public, Παραλίμνι

Τηλ: 99 621 981

Facebook: Floors & Walls Outlet by Ahmad