Αφιέρωμα γάμος: A dress to remember!

Για τις δικές σας, αξέχαστες εμφανίσεις σε βραδυνά, μοντέρνα και κλασσικά φορέματα που θα αναδείξουν τη γοητεία και την κομψότητά σας.

Μια από τις προτεραιότητές όλων των προσκεκλημένων στις γαμήλιες δεξιώσεις είναι το ντύσιμο. Εδώ και 35 χρόνια το κατάστημα Niki’s Boutique είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή για όλους όσο αφορά το καλό βραδινό ρούχο. Οι κομψές επιλογές ρούχων και τα ωραία υφάσματα, αφήνουν όλες τις γυναίκες περισσότερο από ικανοποιημένες.

Η κάθε γυναίκα που αναζητά το επίσημο, βραδινό ρούχο βρίσκει στο κατάστημα αμέτρητα φορέματα που αναδεικνύουν το στυλ και τη θηλυκότητα της, είτε αναζητά κάτι μοντέρνο και λαμπερό είτε κάτι κλασσικό και διαχρονικό. Το κατάστημα Niki’s Boutique διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ρούχα για γυναίκες όλων των ηλικιών και στυλ και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προτερήματα του καταστήματος. Δίπλα στον κάθε πελάτη ξεχωριστά βρίσκεται πάντα το αξιόπιστο προσωπικό και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κα Νίκη Αδάμου, χαρίζοντας την οποιαδήποτε βοήθεια ή ακόμα και τη προσωπική γνώμη όσο αφορά το ρούχο. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη είναι κάτι το οποίο κάνει τη boutique να ξεχωρίζει και να κρατά την πρωτιά όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του γυναικείου ενδύματος.


Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, πέρα από βραδινά φορέματα για ειδικές περιστάσεις. Casual επιλογές για όλες τις ώρες της μέρας, sport ρούχα καθώς και ρούχα για το γραφείο και τη δουλειά.
Επιλέγοντας να επισκεφτείτε τη Niki’s Boutique, σίγουρα θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένες για τις ποιοτικές επιλογές που θα βρείτε διαθέσιμες στο κατάστημα και είναι βέβαιο πως με ένα φόρεμα από τη Niki’s Boutique όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας σε μια γαμήλια εκδήλωση!


Λεωφόρος Ελευθερίας 55, Δερύνεια
Τ: 23 821500

Facebook & Instagram: Niki’s Boutique